Ekran kartsız kaldım ne yapabilirim?

Üç ay vadeliye atın, piyasa düzelirse karda olursunuz. Düzelmezse biraz para daha ekleyin. Sonra tekrar atın üç ay vadeliye. Belki bir mucize olur ve fiyatlar inanılmaz düşer, siz de üst seviye bir kart almış olursunuz.
Altın aldım, kar amacı ile değil de ekran kartını aklımdan çıkartmak için diyebilirim. Kendimi kandırmak gibi oluyor biraz. En azından 1660 alabilsem yine iyi fakat maalesef kart yok, ETH yine fırladı.
Ben bu sorunu bildiğimden sistemi satıp laptop aldım yurt dışından. 6800 TL' ye GTX 1650 Ti + 144 Hz' li mis gibi. Size de önerim kalan sistemi satın laptop alın. Laptopların değeri fazla düşmez. Ekran kartı stokları düzelince laptopu satar geri kasa alırsınız.
Aklımda XSX var 6600-6800 arasına bile bulunabiliyor aslında. Biraz bekleyip mecbur öyle yapacağım.

Ben bu sorunu bildiğimden sistemi satıp laptop aldım yurt dışından. 6800 TL' ye GTX 1650 Ti + 144 Hz' li mis gibi. Size de önerim kalan sistemi satın laptop alın. Laptopların değeri fazla düşmez. Ekran kartı stokları düzelince laptopu satar geri kasa alırsınız.
Bende laptop tavsiye ederim.
Technopata girdigimden beri ekran kartı yok.
Ondan öncesinde de fazla takip etmiyordum.
Laptopların içinde iyi kartlar olabiliyor.

Aklımda XSX var 6600-6800 arasına bile bulunabiliyor aslında. Biraz bekleyip mecbur öyle yapacağım.
XSX yerine bence laptop alın. XSX aldığınızda televizyon ve ya görüntü aktaracak bir şey lazım. Öyle güçlü bir cihaza da 120 Hz ' lik ekran keyif verir dahada masraf. Onun yerine yurt dışı laptopda 144 Hz ekran var. GTX 1650 Ti gibi günümüz oyunlarını açan ekran kartı var. Rahat edersiniz. Satmaya kalktığınız zaman konsoldan daha hızlı satabilirsiniz diye düşünüyorum.

XSX yerine bence laptop alın. XSX aldığınızda televizyon ve ya görüntü aktaracak bir şey lazım. Öyle güçlü bir cihaza da 120 Hz ' lik ekran keyif verir dahada masraf. Onun yerine yurt dışı laptopda 144 Hz ekran var. GTX 1650 Ti gibi günümüz oyunlarını açan ekran kartı var. Rahat edersiniz. Satmaya kalktığınız zaman konsoldan daha hızlı satabilirsiniz diye düşünüyorum.
Laptop daha iyi bir seçenek tabi ki. Benim de önceliğim laptop olabilir. Amazondan mı almıştınız siz ve hangi marka?
Hepsiburada da 5600 tl ye gtx 1660 var.
RX 590 üstüne 2500₺ verip 1660 almak aşırı saçma olur benim için. O kartı almak yerine sistemi komple satıp laptop veya konsol alırım daha iyi.

İşlemcini satıp 2200G veya 2400G al. Yanına kullandığın 8 GB'den bir tane daha al.

Bence bunu sakın yapma. Ucuz 750ti seviyesinde ikinci el bir ekran kartı alıp idare et. Sonra o kartı satabilirsin piyasa düzelince. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorsan Valorant/CS gibi, 720P'ye düşürür yine yüksek FPS ile oynarsın.

Bence bunu sakın yapma. Ucuz 750ti seviyesinde ikinci el bir ekran kartı alıp idare et. Sonra o kartı satabilirsin piyasa düzelince.
Tabi ki öyle bir şeye kalkışmam. Beni düşündüren şey 1.5-2 yıl kart bulamayacağım gibi geliyor. ETH çakılsa bile alternatif coinler var. Mining bitmedikçe ucuza kart bulamam sanırım.

Tabi ki öyle bir şeye kalkışmam. Beni düşündüren şey 1.5-2 yıl kart bulamayacağım gibi geliyor. ETH çakılsa bile alternatif coinler var. Mining bitmedikçe ucuza kart bulamam sanırım.

Maalesef öyle görünüyor, ben kardeşim için aynı şeyi düşünüyordum, ya kart alır ya da 3000 serisi gelsin kendime yeni kart alıp ona 1070'i bırakırım derken kart bulamadığımı fark ettim.

Konsol, olabilir.Oyunda gamepass de var.Bence Xbox series x çok iyi bir secenek .
Bütçe varsa alin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı