Ekran kartsız kaldım ne yapabilirim?

Zamanında çok şikayetçi olduğum (coil whine, ısınma sorunu, yüksek TDP) RX 590 kartımı 3100₺'ye şu anki piyasanın altında bir fiyattan ocak ayında satmıştım. Acele etmemin sebebi fiyatların 1 ay içinde düzeleceğini düşünmemdi fakat 1 ayda 1500₺ zarar ettim.

Üstüne biraz para ekledim 4600₺ var fakat tek bir ekran kartı bile yok. 2 ay sistemi kullanmayacağım fakat kartsız kalmak moralimi bozuyor. Fiyatların ne zaman düzeleceğini öngöremiyorum. Belki de yıllarca bekleyeceğim bilinmez. Paranın tümüyle yatırım yaptım, 4-5 ay ekran kartını aklımdan çıkartayım diyorum ama sanki stoklar asla düzelmeyecek gibi duruyor. Her geçen gün daha yüksek fiyattan kart satanları gördükçe ucuza sattığım için üzülüyorum.
Öneriniz var mı?

Söylemek istemezdim ama bekleyeceksiniz miningcilere çözüm bulunursa stoklar normale döner.

Karar vermelik bir durum yok hocam. Aşırı derecede coil whine sesi yapıyordu, 190w çekiyordu, hazır piyasası iyiyken satayım kurtulayım dedim, yerine aynı güçte kart almaktı amacım. Fiyatlar daha da arttı, tüm olay bu. O zamanlar herkes 1 ay içinde düzeleceğini söyleyince satmış bulundum.
Kartı sattığınız dönemde 3000-3500 TL'ye GTX1660 Super satılıyordu keşke alsaydınız.

Kartı sattığınız dönemde 3000-3500 TL'ye GTX1660 Super satılıyordu keşke alsaydınız.
Çok büyük ders çıkardım, defalarca konusunu açtım 3300₺'lik 1660'a bile çok uçuk fiyatlı denildi. Herkes bekle bekle diyordu, bir tanesi kalmadı o bekle diyenlerin. Bu konularda birilerinin sözüne bakıp iş yapmamak gerekiyormuş.
Söylemek istemezdim ama bekleyeceksiniz miningcilere çözüm bulunursa stoklar normale döner.
Bekleyeceğimiz kesin de 3 ay mı bekleyeceğiz yoksa 2 yıl mı belirsiz :)

Çok büyük ders çıkardım, defalarca konusunu açtım 3300₺'lik 1660'a bile çok uçuk fiyatlı denildi. Herkes bekle bekle diyordu, bir tanesi kalmadı o bekle diyenlerin. Bu konularda birilerinin sözüne bakıp iş yapmamak gerekiyormuş.

Bekleyeceğimiz kesin de 3 ay mı bekleyeceğiz yoksa 2 yıl mı belirsiz :)
Keşke görseymişim o konuları:) Her zaman derim TR'de teknoloji aleti alacaksanız bekleyemeceksin. 2400'e 166s aldım "bekleseydin keşke"ci tayfa bana da oo pahalı almışsın bekleseydin keşke dedi. Noldu şimdi bu fiyata 1650 bile yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı