Ekran kartsız laptop alınır mı?

8700G gibi işlemciler ile Minecraft, Roblox gibi oyunlarda problem olmaz. Ayrıca Valorant tarzı oyunlarda 150FPS üstü sağlayabilir.

Arkadaş henüz bütçe söylememiş ve ekran kartı olan en ucuz laptop şu anda 14.400TL. Bir de arkadaş "Aralarında 7-8 bin lira fark var" demiş bize kalıyor 7.000TL. O paraya 8700G işlemcili (varsa o da) laptop alırken kolay gelsin arkadaşım.

(Konu devam etti ve konunun sahibi baktığı laptopları gösterdi ama konunun başında sıfır bilgiyle 15~22K arası bir laptopa baktığı bilebileceğim bir şey değildi doğal olarak.)
 
Son düzenleme:
Güç kaynağında işlemcinde bir problem yok, driverların, bios´un güncel mi peki.

BIOS güncel hocam driverlerde NVIDIA'da her geldiginde yapıyorum. Rampage Power Boost Gamepower gibi sogutmalar var ama ne kadar iyi onda endiseliyim Cooler Master'in var onda 3000 civarı.

Arkadaş henüz bütçe söylememiş ve ekran kartı olan en ucuz laptop şu anda 14.400TL. Bir de arkadaş "aralarında 7-8 bin lira fark var" demiş bize kalıyor 7.000TL. O paraya 8700G işlemcili (varsa o da) laptop alırken kolay gelsin arkadaşım.

Hocam bütçe 23 civarı Asus Tuf Gaming F15 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, Asus Tuf Gaming F15 özellikleri, Asus Tuf Gaming F15 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almakta karar kıldık.
 
Arkadaş henüz bütçe söylememiş ve ekran kartı olan en ucuz laptop şu anda 14.400TL. Bir de arkadaş "Aralarında 7-8 bin lira fark var" demiş bize kalıyor 7.000TL. O paraya 8700G işlemcili (varsa o da) laptop alırken kolay gelsin arkadaşım

Dostum 6.sınıfta bir kişi için alınacak laptop, bende 4050 öneriyorum, ancak oyun oynamak isterse zaten evde bilgisayar varmış. 8000´lik bir laptop çok rahat yeter, sen sadece oyun kafası ile bakıyorsun.
 
Dostum 6.sınıfta bir kişi için alınacak laptop, bende 4050 öneriyorum, ancak oyun oynamak isterse zaten evde bilgisayar varmış. 8000´lik bir laptop çok rahat yeter, sen sadece oyun kafası ile bakıyorsun.
Asus Tuf Gaming F15 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, Asus Tuf Gaming F15 özellikleri, Asus Tuf Gaming F15 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bunu alsak nası olur oyunluk bir durum yok


Hocam bir de Valorant'ta 70 75 arası veriyor fan acayip fazla ses cıkarıyor
 
Arkadaşlar merhaba kız kardeşime bir laptop alacağız, 6.sinif ders çalışmak için notlarını almak için. Roblox falan oynar ağır oyunlar oynamaz, sizce mantıklı mı? Aralarında yaklaşık olarak 7-8 bin lira fark var sizce değer mi?

Laptop alma amacın nedir?
 
dostum alabilirsin problem çıkartmaz yine her işi görür
Hocam bir de Valorant'ta 70 75 arası veriyor fan acayip fazla ses cıkarıyor
dostum bir problem var ama çözemedim ekran kartı kullanımın ve sıcaklığın nasıl? ekran kartın msı ventus2x genelde problemli bir model.
 
Hocam 4 tane virüs tarama uygulamasında taradım hiçbir şey cıkmadı görev yöneticisindede farklı bir şey yok ama

Reis valorant´ta 70-75FPS alıyorum demişsin ama bu imkansız bir şey, yani APU sistemler bile daha yüksek FPS veriyor, maalesef çözemedim, yeni konu oluştur istersen çünkü, ortalama 200-300 fps alman gerekiyor.
 

Geri
Yukarı