Tekirdağlı59 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #1 Ekranımda karıncalanma oluyor. VGA kablosunda mı sorun vardır, ekran kartı mıdır? Çünkü başka bir VGA kablosu taktım daha çok karıncalanma oldu.
Ekranımda karıncalanma oluyor. VGA kablosunda mı sorun vardır, ekran kartı mıdır? Çünkü başka bir VGA kablosu taktım daha çok karıncalanma oldu.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2015 #2 Donanımlarınız nedir? VGA harici bir görüntü kablosu ile deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
A abdulhamid Hectopat Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2015 #3 sorun bendede oluyor vga kablo eskimişti yeni taktım iki farklı kablo denedim ama ikisinde de aynı sorun oluyo eskisini takınca bir şey yok cam gibi Artı 0 Eksi
sorun bendede oluyor vga kablo eskimişti yeni taktım iki farklı kablo denedim ama ikisinde de aynı sorun oluyo eskisini takınca bir şey yok cam gibi