Ekranı değişmiş iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
5150
maalesef kayıtsız hocam.
Net alınmaz. Çok net. 2. El muadil bir iPad alın daha iyi. Zaten kayıtsız telefonun telefon özellikleri çalışmayacağı için iPod / iPad’den farkı olmayacaktır

Kayıtsız, ekranı değişmiş ve iPhone... Hayatta almayacağım telefonların bütün özellikleri bu telefonda .:D
kanka ne bileyim ya :D
arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. cihazı patronum yurtdışından telefoncu arkadaşından aldı bizzat telefoncu görüntülü gösterdi bana. fiyatı o yüzden makul tutuyor ve yıllardır yanında çalışıyorum. ekran sebebinden ötürü sizlere danışmak istedim...
arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. cihazı patronum yurtdışından telefoncu arkadaşından aldı bizzat telefoncu görüntülü gösterdi bana. fiyatı o yüzden makul tutuyor ve yıllardır yanında çalışıyorum. ekran sebebinden ötürü sizlere danışmak istedim...

kanka ne bileyim ya :D
Tek problem ekran olsaydı tolere edilir derdim. Ama kayıtsız telefon alınmaz. Patronun elindeki tabletten hallice telefonu sana telefon diye yutturmaya çalışıyor. İyi niyetli değil. İmei kaydı olmayan telefonun şebeke özellikleri (arama SMS ve mobil veri) çalışmaz

Tek problem ekran olsaydı tolere edilir derdim. Ama kayıtsız telefon alınmaz. Patronun elindeki tabletten hallice telefonu sana telefon diye yutturmaya çalışıyor. İyi niyetli değil. İmei kaydı olmayan telefonun şebeke özellikleri (arama SMS ve mobil veri) çalışmaz
aslında ben yurtdışı cihaz istemiştim fiyat farkından dolayı ve geçici kayıt ile kullanmayı düşünüyordum. yani kendi bilerek getirmedi.
ingiltere ürünü cihaz ve dediğim gibi kozmetik olarak hatasız. Ekran hakkında bir fikrim yok ss atıyorum...

Dosya Ekleri

• 77531b17-5173-4414-9a2f-422f848b4fb4.jpg
    77531b17-5173-4414-9a2f-422f848b4fb4.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 59
  • f8cb5341-5e02-4a91-a9eb-8ecfde624337.jpg
    f8cb5341-5e02-4a91-a9eb-8ecfde624337.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 66
aslında ben yurtdışı cihaz istemiştim fiyat farkından dolayı ve geçici kayıt ile kullanmayı düşünüyordum. yani kendi bilerek getirmedi.
ingiltere ürünü cihaz ve dediğim gibi kozmetik olarak hatasız. Ekran hakkında bir fikrim yok ss atıyorum...
Geçici kayıt diye bir şey yok. Kayıt konusunda da yeni yasa ile ilgili en son benim bildiğim telefon kimin yanında geldiyse sadece onun adına kaydedilebiliyor. Ve belli bir süresi var

Nerede değiştiğine bağlı. 3700₺ verip Apple servisinde batarya + ekran değiştirttim. Orijinaliyle yenilendiği için asla fiyat kırmam satacak olduğumda. Bunu sormanız yeterli. Eğer ekran çakma ise fiyat kırıp gidip orijinal bir tanesi ile yenilettirin Apple servisinde, tabii eğer yaparlarsa. Yurtdışı kayıtlı cihaza müdahale ederler mi bilmiyorum.
SS'leri yeni kontrol ettim. Bulaşmayın derim. Annemin 7 Plus'unu İstanbul'a git gel yapmamak için telefonculara değiştirtmiştik "orijinal" diye değiştirdiler olmadığını bilmeme rağmen :) toplam 3 kere değişti ekran, her seferinde dokunma sorunları yaşadık. Başınıza geleceğinden demiyorum ama ömür olarak orijinaliyle kıyaslanamaz.

Geçici kayıt diye bir şey yok. Kayıt konusunda da yeni yasa en son benim bildiğim telefon kimin yanında geldiyse sadece onun adına kaydedilebiliyor. Ve belli bir süresi var
yurtdışından geldiği için 4 ay açık kullanılıyormuş ve telefoncularda 1 yıllık da imei atılıyormuş facebook'ta görmüştüm.
Nerede değiştiğine bağlı. 3700₺ verip Apple servisinde batarya + ekran değiştirttim. Orijinaliyle yenilendiği için asla fiyat kırmam satacak olduğumda. Bunu sormanız yeterli. Eğer ekran çakma ise fiyat kırıp gidip orijinal bir tanesi ile yenilettirin Apple servisinde, tabii eğer yaparlarsa. Yurtdışı kayıtlı cihaza müdahale ederler mi bilmiyorum.
Apple yetkili servisinde değişmemiş. Ayarlar da öyle yazıyordu ve açıkcası orjinal ekran olduğunu düşünmüyorum,orijinal olsa apple yetkili servisin de değiştirirlerdi sanırım. Son yıllar da iphone kullanmadığım için biraz çekimser kaldım ekran sebebiyle...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı