Ekranı kırılan Xiaomi Mi 8 tamiri mi, Pocophone F1 mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Ritzy teknik servis garantili 3800'e aldığım telefonumun ekranı kırıldı. Herkesin şikayetçi olduğu bu servise telefonumu yaptırmak istemiyorum. Herkesten faiş ücret talep ettikleri yazıyor internette. Örnek bir olayda Amoled ekranında morarma yaşayan bir kullanıcıya 1800 TL ekran değişim bedeli çıkarmışlar. Sizce 1100 TL'ye satıp Pocophone F1'mi alayım yoksa dışarıda bir servise telefonumu 900-1000 TL'ye yaptırıp kullanayım mı?

Yerinizde olsam Mi 8'in ekranını yaptırırdım. Pocophone F1'e geçmenin hiçbir anlamı, mantığı yok. Ekranı kendiniz alıp tanıdık birine taktırtın derim.

Takilacak ekranın orijinalliği önem kazanır bu durumda, 3800 TL lik telefon ekran takılınca Nokia 5110 olmasın. Zor bir durum sizin ki ama ilk başta alırken bile keşke o rakamlara cikmasaymissiniz.
Bence önce muhatap servisle görüşün ekran değişimi için talep edilen fiyati öğrenin, bu fiyata daha sonra extra masraf çıkmayacağından emin olun. Gecmis olsun umarım en az zararla kurtarirsiniz.

Takilacak ekranın orijinalliği önem kazanır bu durumda, 3800 TL lik telefon ekran takılınca Nokia 5110 olmasın. Zor bir durum sizin ki ama ilk başta alırken bile keşke o rakamlara cikmasaymissiniz.
Bence önce muhatap servisle görüşün ekran değişimi için talep edilen fiyati öğrenin, bu fiyata daha sonra extra masraf çıkmayacağından emin olun. Gecmis olsun umarım en az zararla kurtarirsiniz.
Servis hakkında bir tane iyi yorum yok. Yaptıkları cihazlar hakkındada şikayetler mevcut. Yaptım bir hata aldım o günkü kurlardan maalesef. En iyisi satıp başka telefon almak. Yazık oldu ama napalım dünya malı dünyada kalır.

Benim aldığım Pocophone ve anneme aldığım Mi 8 Lite Delta servis garantili geldi, bir de orayı araştırıp fiyat alın bakalım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı