Xiaomi Mi 8 vs Xiaomi Pocophone F1

Selamlar, hocam Aasus Zenfone 5 kullandığınızı biliyorum diğer konunuzdan. Bu cihazla ilgili bir şey soracaktım. Hi-Fi / Hi-Res desteği olduğu yazıyor özelliklerinde ama bu cihaz hakkını veriyor mu? Ya da bir U11 kalitesi var mı kulaklıkta?

U11 deneyimleyemedim ama Zenfone 5'i kardeşime verene dek ben kullandım. Belirttiğin yüksek çözünürlüklü Hi-Fi / Hi-Res kısmında gerçekten başarılı. Kulaklığı kaliteli 150-200 TL'ye satılan kulak içi kulaklık seviyesinde olduğunu söyleyebilirim.

Fakat ileride teknik servislik bir durum olursa yaşadığım durumu görüyorsun. :) Fakat ses olarak kaliteli olduğunu belirteyim. Telefon konuşmasında cızırtı yaşıyordum gelen güncellemeler ile bu çözülmüştü. Android 9 Pie geldi ama henüz güncellemedik. Onda da ses ile ilgili sorun olmayacağını düşünüyorum.

U11 deneyimleyemedim ama Zenfone 5'i kardeşime verene dek ben kullandım. Belirttiğin yüksek çözünürlüklü Hi-Fi / Hi-Res kısmında gerçekten başarılı. Kulaklığı kaliteli 150-200 TL'ye satılan kulak içi kulaklık seviyesinde olduğunu söyleyebilirim.

Fakat ileride teknik servislik bir durum olursa yaşadığım durumu görüyorsun. :) Fakat ses olarak kaliteli olduğunu belirteyim. Telefon konuşmasında cızırtı yaşıyordum gelen güncellemeler ile bu çözülmüştü. Android 9 Pie geldi ama henüz güncellemedik. Onda da ses ile ilgili sorun olmayacağını düşünüyorum.

Hem garantisi iyi, hem ses çipi başarılı cihaz da yok malesef. :(

Pocophone F1 elinize gelince umarım 2500-2600 TL verdiğinize pişman olmazsınız. Fiyatına göre kasa kalitesi biraz kötü diye biliyorum.
Bu fiyat segmentinde bu performansı veren başka bir telefon göremedim, zaten telefonu kullanırken kılıf kullanacağım için kasa kalitesinin benim için bir önemi yok, yorumunuz için teşekkür ederim.

Şu caps'i buraya bırakıp kaçıyorum.. :)
Poco.jpeg

İnternette pocophone f1’in ekran dokunmatiğinde gecikme, takılma gibi sorunlar yaşayan kişiler var. Telefonu alır almaz bu sorun var mı diye test etmenizi öneririm. Sonradan sıkıntı yaşamayın.

İnternette pocophone f1’in ekran dokunmatiğinde gecikme, takılma gibi sorunlar yaşayan kişiler var. Telefonu alır almaz bu sorun var mı diye test etmenizi öneririm. Sonradan sıkıntı yaşamayın.
Son gelen güncelleme ile bu sorunun büyük ölçüde giderildiğine dair yorumlar okudum. Elime ulaşınca test edip buraya yazarım,teşekkür ederim mesajınız için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı