Eldrithc
Hectopat
1 hafta önce ümit özdağ "dem parti teröre destek veriyor ve dem seçmeni de bunu biliyor" dedi. Bunun Türkçesi "dem parti ve ona oy verenler bölücü vatan hainleridir." oluyor. Yâni ülkedeki milyonlarca insanı terörist olarak ilan etmiş oluyoruz.
Madem gerçekçi olmamız gerekiyor olun o halde lütfen şu polyannacılığı bırakın artık. Özdağ'in dediği lafın yanlış olduğunu kanitlasaniza bana? Dem parti terörü destekliyor ve oy verenler de bunu biliyor bu kadar basit kardeşim. Dem partiye oy verenin tamamı olmasa da çok büyük bir kısmı terör sempatizanidir bunun lamı cimi yok. Bunu görmemeniz mi diyeyim görmezden gelmeniz mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum.
Ayrıca Türkiye zaten düşman kaynayan bir ülke içimizde milyonlarca bu zihniyetli insan var zaten adamlar bir ürüyor 10 çocuk dolayısıyla 10 tanesi de bu zihniyetli oluyor. Gözünüzü açın artık lütfen.
CHP başa gelirse terörist başının heykelini dikeceğiz diyen adamın içeriden çıkacağının da Kürt sorunu çözmeye çalışacaklarının da farkındayım. Sempatizan falan değilim, gerçekçiyim.
O adamın hapisten çıkacağını biliyorsun 5 yılımızı Kürt Kürt diye dolduracaklarini, belediyeleri daha geçen seçim yaptıkları gibi t*rorist zihniyetli belediye başkanlarıyla dolduracaklarini biliyorsun ama oy veririm diyorsun öyle mi? Milliyetciligini sorgulamanı öneririm o hâlde.
Demokrasiyi kurtaralım, sonra herkes kendi yoluna gitsin. Gerçi yolumuz da aynı.
Şimdi anladın mı neden aynı kişiye oy veremedigimizi? Birimiz polyannacilik halkların kardeşliği diye dolanıyor gözünü yumarak birimiz kimin ne olduğunu biliyor ona göre davranıyor. Ortak bir paydada buluşmamız mümkün değil maalesef bu koşullarda.
İzmirli bir vatandaş da, tokatlı Ali de, Diyarbakırlı bur vatandaş da bu toprakların sahibidir.
Ben Almanya'ya gittim orada 50 sene yaşadım oranın sahibi mi oldum şimdi? Ülkemizdeki azınlıkların ne kadar faydası olmuş milli mücadeleye söylesene? Kürt teali cemiyetinden tut şeyh sait isyanlarını tut tam tersi safi zarar olmuş bu insanlar bize ona rağmen cumhuriyeti kurmuşuz.
Bir ülkenin sahibi dediğim gibi hak edilerek olunur. Evet yasalar önünde eşitiz ancak bir gün konu ülkenin kimin olduğuna gelecek olursa Türkiye kelimesinin ilk dört harfine bakmanızı öneririm.