Ekrem İmamoğlu sizce nasıl birisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana göre bekleneni biraz verebildi, biraz veremedi. AKP sıkıştırıyor, bu yüzden atamalarda isteseler de, rahat hareket edebileceklerini düşünmüyorum.

Tabii, yine bazı atamaları kötüydü.

Hizmet olarak, ortalamanın üstünde. Birkaç tane daha büyük ölçekli proje yaparsa, başarılı sayılır genel olarak.

Mansur Yavaş değil ama gayet güzel işleri olan bir adam.
Mesela karantina sürecinde adamlar kanalizasyon altyapılarına hemen yüklendiler.
ISTbike projesi ve Martı projesi genişletildi.
Daha devamı da var fakat bunlar bile tekrar seçilmesi için güzel işler.

10 yıldır yapacağız denilen şeyleri seçilmeden yaptıran birisi. İstanbul için doğru seçenek oldu. Yarım kalan her şey geldiği gibi bitmeye başladı.

Herkes Mansur Yavaş ile kıyaslıyor ama Ankara bir İstanbul değil İmamoğluyla uğraştıkları kadar da Mansur Yavaşla uğraşmadılar. Adam seçildiği günden beri her işine çomak sokmak için didinen bir iktidar var. Kanal İstanbul konusunda iktidarla ters düştüğü sürece kendisine kaynak sağlamayacaklar iş yaptırmayacaklar. Belki de mağduriyetten iyi ekmek yendiğini seçim gecesi hakkının yendiğinde anladı tepki çekmek için bilinçli muhalefet ediyor. İnsanın bazen sınırlarını bilmesi gerekir.

Bence normal biri, diğerine oy vereceğime bu adama gözüm kapalı veririm. Çalışmaları var, 20 yıldır yapılmayan altyapıyı düzeltmeye çalışıyor adam, fakat onun dışında ulaşımla biraz daha ilgilenmesi lazım.
AKP sıkıştırıyor
Bu pek arkasına saklanabilecek bir neden değil çünkü Mansur Başkanın meclisinde de AKP üyeleri çoğunlukta. Ama İBB'ye baskı daha fazla var, bilemiyorum baskı sebebiyle mi geri kaldı biraz saçma geldi ama belki sebeplerden biri olabilir ne kadar mantıksız olsa da.

Büyük bir balon. Genelde Atatürk'çüler ve ateistler sever kendisini. Yaptığı adam akıllı bir icraat yok.
İnanılmaz bir reklam çalışması yaptığı için seçildi. Sağ kolum dediği Canan Kaftancıoğlu'nu görmez oy verenleri. Ha birde sırf AKP kazanmasın diye oy veren bir kitle vardı, ondan dolayıda kazandı. Al birini vur ötekine :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı