Ekrem İmamoğlu sizce nasıl birisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani çoğulcu olan kısım saçma düşünemezdi? İşine gelince çoğulun fikrinin her zaman doğru olmadığını söylemek nasıl da işine geliyor :).
Dedim ya teknoloji forumlarında karşıma çıkıyor diye... Ayrıca çoğulcu olan kısmı böyle forumlarda değil ancak seçimlerde anlayabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Graffiti diye duvarlara geometrik şekiller çizdirmesi acayip kızdırdı. Graffiti sanatına hakaret. Keşke sanat diye duvarlara bantla muz tuttursaydı. En azından gece birileri muzları çalar karnını doyururdu. Ama İstanbul'da yaşamıyorum beni ilgilendirmez. Seçenler düşünsün.

Maç sonucunda 1-0 yenen kişi olarak bildik. Fakat hakemler ve TFF maç oynanırken trafoya kedi girdi dediler. Bu yüzden maçı saymadılar. Maç tekrar oynandı gene galip geldi.

Özet ile "galip" birisidir.

İmamoğluna oy verenlerin pişmanlıklarınıda gördük. Gelen faturaları nasıl ödeyeceklerini düşünüyorlardı bir ara. Bilmiyorum çare buldular mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
14 yaşında bir kişi neleri başarıyor. Erdoğan'a destek veren 14 yaşında birini görünce salak olduğunu zannediyorlar. Tamam bütün gündemi takip edemeyebilirim ama ne olup bittiğinin farkındayım.
Hiç bir şeyin farkında değilsin kardeşim. Oy atacak yaşa geldiğinde, çalışmaya başladığında ve bazı şeyleri anladığında konuşalım bunları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı