Eksik driverlar nasıl bulunur?

Wqxte

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
1.568
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Driver Booster isminde bir program var zaten bu konuyu okuyorsanız büyük ihtimal biliyorsunuzdur. O programdan sürücü taratma yaptım ve bu programların driverlarının eski olduğunu gördüm.

1617313466263.png

1617313410574.png

Başlat'a basacaktım fakat şüphelendim belki kötü niyetli bir yazılımdır diye ve internette araştırdım. Technopat sosyalde de vardı güvenilir mi diye konular. Çoğu kişinin kullanma dediğini gördüm. Bu driverları otomatik driver yükleyici bir program kullanmadan elimle indirmek istiyorum ki aklımda şüphe kalmasın. Ama bu programların driverları nereden bulacağımı ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. Nasıl bulabilirim?
(Not: Programda güncelle'nin yanındaki ters üçgene basınca oradan da ayrıntılara basınca bunu gibi bir sekme geliyor belki buradan bulabilirim.

1617313792689.png
 
Sisteminiz stabil çalışıyorsa, üreticinin sitesinden indireceğiniz paketler haricinde sürücü güncellemesi yapmamak lazım.
 
İşte ne olunca sorunlu oluyor mesela bazı programlar açılmazsa bu stabil olmadığı anlamına mı geliyor?

Sürücü sorunları; sıklıkla mavi ekrana sebep olur ya da o cihaz vadettiği ne ise onu yerine getiremez, çalışmaz, devreden çıkar vs. Programların açılmamasının pek çok sebebi olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı