Çözüldü El capitan nanoseconds hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynı kodları kullandım hatta usb içindeki congif i değiştirdim fakat yine aynı o birbirine giren yazılar geçemedi donanımsal bir sorun varmı bilmiyorum ama maveric ve yosemite de bir problem çıkartmadan yükleniyor neyle ilgili onu halen daha çözemedim... usb çıkışa takıyordun pc ondan mıdır dedim bütün usb çıkışları ile denedim yine aynı problem bazı şeyleri değiştirdiğimde bazen geçiyor nanoseconds hatası veriyor fakat beklemiyor 5 ,6 saniye sonra reset atıyor yeniden başlayında yine aynı birbirine giren yazılar birbirine giren yazılar geçit vermedi bana :)

nv_driver=1 cpus=1 kodunu sil ve nv_disable=1 -x -f dart=0 PCIRootUID=1 npci=0x2000 ekle . Ayrıca sistem kimliği olarak mac pro 5.1 kullan. Ve son olarak ACPI Fix içinden denemeler yaparak hatayı geçmeye çalış.

Bunlarıda denedim yine olmadı. O birbirine giren yazıları geçmedi bird RAW olarak indirip USB boot edeceğim belki onla geçebilir. Birde başka bir sorum olacak. Tekrardan Yosemite'yi USB'den boot ettim fakat Apple Store kullanıcı adım ve şifremi girdiğimde kabul etmiyor. Kırmızı yazı ile bir hata veriyor yeniden başlatıp tekrar şifrenizi giriniz ya da rehberden yardımlara bakınız falan diyor ve tekrar başlatıyorum, yine olmuyor. USB'den tekrar yükledim tekrar aynı hatayı veriyor. USB'de bir hata mı oluştu anlamadım. Bunun çözümü hakkında bilginiz var mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
rehber işime yaradı teşekkür ederim birde soket 2011 cpus=1 olarak giriyorum yosemiteye 4 çekirdek işlemciyi o kodları da girdim hw monitör de fotoğrafdaki gibi görünüyor 4 çekirdeği de bir problem yok mu çünkü Cpu Core 1 : 39.0 diğer Cpu Coreler 0.0 olarak görünüyor bu normal mi yoksa bunun bir yöntemi var mı teşekkür ederim şimdiden...
IMG_0008.JPG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı