El Capitan ve Windows 10 Dual Boot Kurulum Sorunu

cmudesign

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Özel Sektör Yönetici
Merhaba.
Mac üzerinden bölüm açıyorum ancak Windows kurarken disk biçimlendirme bölümünde bu diske yükleme yapılamaz diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle söyleyeyim. Ben sıfırdan bir kurulum yapmak istiyorum ancak ilk olarak mac kurup sonrasında Windows kurmak istiyorum. Şuana kadar ilk olarak Windows kurup mac ikinci bölüme kuruyorum. Bu sefer ilk mac kurup fat32 olarak biçimlendirdiğim bölümü formatladığımda Windows arayüzünde bu bölüme kurulum yapılamaz diyor nerede yanlış yaptığımı bulamıyorum

Şu şekilde yapmanı tavsiye ederim, ilk önce MacOSX El-Capitan kuramak için harddiskinizde bölüntü oluştururken harddiski ikiye bölün, birini Macosx extented journaled diğerisini boş birim olarak bırakın, ilk önce Hackintoshu kurduktan sonra diğerisini (boş birim olanı) Windows 10 usb'si yada dvd'si ile formatlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı