El konsolu alınır mı?

brhmlpy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Aslında üst segment telefon kullanıyorum çok kaliteli oyunlar oynayabilirim fakat mobil oyunlardaki daily claim, month Pass gibi saçma sapan sistemlerden, paket açmaktan her yerden fışkıran pop uplardan bıkmış durumdayım. Bu nedenle çocukken yaptığımız gezginlerden demo oyun indirip hemen oynamak gibi bir deneyim istiyorum. Masaüstü sistem kuracak yeterli alanım yok bu yüzden konsol almak istedim. El konsolları da daha kompakt ve zevkli duruyor gözümde.
Sizce el konsolu almak mantıklı mı?

Ayrıca bu el konsollarında da son zamanlarda retro olanlar çıkmış PSP'ye kadar tüm eski cihazları emülatörle oynatıyor onlar da eğlenceli olur mu?

Kimisi el konsolları anlık hevestir bir süre sonra çekmeceye atar unutursun diyor kimisi de senelerce kullanıyorum diyor. Aslında ben son model oyunlar oynamak istiyorum dediğim gibi alanım olmadığı için PS veya konsol alayım dedim. PS için de yine kaliteli bir televizyon da lazım, konsol mu alsam diye düşünüyorum bu yüzden. Var mıdır fikriniz?

Bütçen varsa Switch 2 yoksa Switch Oled alabilirsin. Oyunları da artık eskisi kadar pahalı değil. Aylık abonelik sistemi yok güzel oyun veren. Switch hakkındaki her soruyu sorabilirsin. Switch ve Switch Lite kullandım bilgisayarım da var bilgisayarın yüzüne bakmadım o dönemde.

Bütçen varsa Switch 2 yoksa Switch OLED alabilirsin. Oyunları da artık eskisi kadar pahalı değil. Aylık abonelik sistemi yok güzel oyun veren. Switch hakkındaki her soruyu sorabilirsin. Switch ve Switch Lite kullandım bilgisayarım da var bilgisayarın yüzüne bakmadım o dönemde.

Switch 2 çok pahalıymış hocam. OLED'i çok övdüler. Ama oyunları hep 2 bin lira falan internette. Ucuza oyun oynamanın yolu yok mu switch de?

Switch 2 çok pahalıymış hocam. OLED'i çok övdüler. Ama oyunları hep 2 bin lira falan internette. Ucuza oyun oynamanın yolu yok mu switch de?
İsterseniz bir konsolcuya gidip çipli bir switch yaptırabilirsiniz. En mantıklı yöntem o diye düşünüyorum. Oyunları çok çok pahalı. Ben çipli switch sahibiyim kafam estikçe indirip oynuyorum.

Bende OLED'i öneririm oyunlar için eShop-Prices.com – A price comparison tool for Nintendo Switch games sağda currencyi Türk lirası seçersen görebilirsin.

Hogwarts Legacy 600 FC 25 600 lira Mario Wonder 1200 Oddysey ve Mario Kart 1800.
Bu arada Voucher sistemi ile 2 tane kaliteli iyi seçilmiş oyunları 2600 liraya alabilirsiniz.
Oddysey ve Zelda Botw veya Totk ile toplam 3800e gelecek oyunları 2600e alabilirsiniz.
Çip taktırmak isterken cihazını yakanlar var. Sahibindende sıfır switchlere çip takıp satıyorlar onlara bakabilirsiniz.

İsterseniz bir konsolcuya gidip çipli bir switch yaptırabilirsiniz. En mantıklı yöntem o diye düşünüyorum. Oyunları çok çok pahalı. Ben çipli switch sahibiyim kafam estikçe indirip oynuyorum.

Hocam Malatya'da yaşıyorum sanmıyorum burada o işleri yapan bir yer olacağını. Sahibinden'de falan gördüm de pek güvenemedim, çok da anlamıyorum açıkçası. Ama eğer AAA oyunları böyle düşük maliyete oynayabileceksem değerlendiririm, mantıklı. Araştıracağım teşekkürler

Hocam Malatya'da yaşıyorum sanmıyorum burada o işleri yapan bir yer olacağını. Sahibinden'de falan gördüm de pek güvenemedim, çok da anlamıyorum açıkçası. Ama eğer AAA oyunları böyle düşük maliyete oynayabileceksem değerlendiririm, mantıklı. Araştıracağım teşekkürler
Herhangi bir sorunuzda yardımcı olurum iyi günler.

2. El Asus Rog Ally Z1 Extreme alabilirsiniz

Cloud Gaming'e yönelebilirsin birçok alternatif var. Telefonuna uyumlu bir gamepad aldıktan sonra birçok AAA oyunu 1080p, 1440P'ya da 4K destekliyorsa telefonun çok rahat oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı