Elden Ring alınır mı?

Ben almıştım, bir kaç saat oynayıp bırakmıştım. Şimdi forumdaki arkadaşların verdiği tavsiyeler ile yeniden başladım. Oyun gerçekten çok zor. Fakat oyunda her bossu o anda kesme zorunluluğunuz yokmuş. Yani bossu kesemiyorsanız etrafı dolaşabilirsiniz. Ben tavsiye ederim, güzel oyundur.

Souls türüne yeni başlayacak biri için kötü bir izlenim bırakabilir. Aynı senin gibi başka birinin daha konusunda benzer bir şeyi anlattığını gördüm. Türe yabancıysan diğer arkadaşın da dediği gibi Sekiro'dan başlayabilirsin, güzel bir tercih olur. Onun dışında 10 numara oyun, alınır.

Souls türüne yeni başlayacak biri için kötü bir izlenim bırakabilir. Aynı senin gibi başka birinin daha konusunda benzer bir şeyi anlattığını gördüm. Türe yabancıysan diğer arkadaşın da dediği gibi Sekiro'dan başlayabilirsin, güzel bir tercih olur. Onun dışında 10 numara oyun, alınır.

Sekiro kolay mı Elden Ring gore bende bugün aldım indiriyorum şu an Elden Ring'i.

Mümkünse hiç başlamasa daha iyi olur. Oyun oynamak insana zaten bir şey katmıyor ama bu kadar da psikolojik olarak insanı yoran bir başka seri de ben görmedim hiç. Tek mantık ölmek üzerine olan bir oyunun nasıl bu kadar büyük kitlesi var ona çok şaşırıyorum. Oyunun başka hiçbir özelliği yok. Ne grafik ne oynanış ne de hikaye olarak diğer RPG ya da JRPG'ler ile yarışacak seviye de değil ama sırf kayıt otomatik diye ve sırf her önüne gelen sana tek atıyor diye oyun popüler şaka gibi geliyor bana insanların oyun zevkleri.
Haksiz degilsin.Bu tarz oyunlarda amac zaten meydan okuma olayi bu.Metin2 gibi dusun mevzuyu cozdukce sariyosun o dunyaya kendini birakamiyorsun.Hani zora alisinca zorda guzel gelir derler ya o hesap.

Sekiro en zor souls oyunu belki de deflect mekaniğine alışmasanız hiçbir bossu kesemezsiniz. Elden Ring zaten noob oyuncular için dizayn edildi herkese hitap etsin diye.

Haksiz degilsin. Bu tarz oyunlarda amac zaten meydan okuma olayi bu. Metin2 gibi dusun mevzuyu cozdukce sariyosun o dunyaya kendini.

MMO RPG'lerin bir amacı var en azından ama souls like oyunlarında ben amaç göremiyorum. Oyunların hepsi oyuncuları adil olmayacak şekilde saçma sapan zor durumlara sokarak sabırlarını sınıyor resmen ve oyunlarda denge yok. Dersen ben online için alıyorum falan bilemeyeceğim.

Sekiro en zor souls oyunu belki de deflect mekaniğine alışmasanız hiçbir bossu kesemezsiniz. Elden Ring zaten noob oyuncular için dizayn edildi herkese hitap etsin diye.
Hiç alakası yok, ELDEN RING zorluk konusunda Sekiro ile kapışır. Soulslardan çok daha zor ELDEN RING.

Sekiro kolay mı Elden Ring gore bende bugün aldım indiriyorum şu an Elden Ring'i.
Sekiro bu türe alışmak için çok iyi örneklerden birisi. İkisi de zor ama birbirine karşı kolay ve daha zor olduğu yönler de var. Sekiro'ya göre Elden Ring'de çok daha fazla ölmüştüm.

DSR daha kötü bir izlenim bile bırakabilir. Teknik olarak bayağı eski bir oyun, Elden Ring ile bir alakası da yok. DSR oynadıktan sonra Elden Ring oynanmaz demeyin, vice versa. 600TL'yi içiniz rahat verebilecek durumdaysanız buyrun. Uzunca oynayabileceğiniz bir oyun, eğlenip eğlenmeyeceğiniz kendinize kalmış. Bence kendi engellerini kendin koyuyorsun Souls oyunlarında.

Ha oyun önüne gelen sana tek attığı için de popüler değil. Gatekeeperlar bol, burada da varmış.

MMO RPG'lerin bir amacı var en azından ama souls like oyunlarında ben amaç göremiyorum. Oyunların hepsi oyuncuları adil olmayacak şekilde saçma sapan zor durumlara sokarak sabırlarını sınıyor resmen ve oyunlarda denge yok. Dersen ben online için alıyorum falan bilemeyeceğim.
Amac zaten itemleri falan halledip guclenip kombat sistemini cozup dusmani analiz edip rakibi alt etmek.Bu metin2 icinde dark souls icinde gecerli bisey.Ha diger oyunlara gore sadece daha zor olayi bu.Oyunda hep oleceksin diye bi kuralda yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı