Elden Ring amacı ne?

lastquise

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, Elden Ring başladım fakat oyunun amacını tam olarak anlayabilmiş değilim. Oyun bir hikaye oyunu desen öyle değil gibi. Kasılıp ilerleyeceğin boss ve canavar keseceğin bir oyun desen haritası ve canavarları bunun için ideal değil gibi. İlk bossu geçemiyorum zaten şimdi oradan buradan rün toplayıp bir şeyler alıyorum. Bu oyun ney tam olarak?

Selamlar, Elden Ring başladım fakat oyunun amacını tam olarak anlayabilmiş değilim. Oyun bir hikaye oyunu desen öyle değil gibi. Kasılıp ilerleyeceğin boss ve canavar keseceğin bir oyun desen haritası ve canavarları bunun için ideal değil gibi. İlk bossu geçemiyorum zaten şimdi oradan buradan rün toplayıp bir şeyler alıyorum. Bu oyun ney tam olarak?
Oyun hikayesini size direkt olarak aktarmayacaktır. Sizin araştırmanız, keşfetmediğiniz alanları keşfetmeniz gerekli. Eğer sıkıldığınızı hissediyorsanız bu siteden destek almanızı öneririm. İlk boss karşılaşacaklarınızın en kolayı olabilir. Rehberler izleyerek, belirli alanlara giderek seviye atlamalısınız.

Oyun hikayesini size direkt olarak aktarmayacaktır. Sizin araştırmanız, keşfetmediğiniz alanları keşfetmeniz gerekli. Eğer sıkıldığınızı hissediyorsanız bu siteden destek almanızı öneririm. İlk boss karşılaşacaklarınızın en kolayı olabilir. Rehberler izleyerek, belirli alanlara giderek seviye atlamalısınız.
15 levelim hala çok zorlanıyorum ne yapacağım. Ayrıca ben full vigor basıyorum rünlerle. sadece 1 kere stamina ve güç verdim. nasıl kasılıcam ne yapacağım?(samurayım)

Souls-like oyunlarının hiçbiri hikaye oyunu değil zaten tam olarak. Size bir hikaye veriyor ama düz olarak, özet geçerek anlatıyor. Hikayeyi derinlemesine incelemek sizin tercihiniz. Oyunun amacı aslında kendinizi geliştirmeniz zaten. Oyun size "şuraya git" "şu kadar düşman kesip şu kadar harcama yap" "şu düşmanı öldürüp rünü al" demiyor. Oyun sizi kendi halinize bırakıyor. İster Stormcastle a gidin, isterseniz hemen Caelide gidin size kalmış. Özgürlüğü veriyor size oyun ve bunu kullanmanızı istiyor.

15 levelim hala çok zorlanıyorum ne yapacağım. Ayrıca ben full vigor basıyorum rünlerle. sadece 1 kere stamina ve güç verdim. nasıl kasılıcam ne yapacağım?(samurayım)
Samuray iseniz sadece vigor basmanız kötü. Ha o level de evet vigor basın bir süre ama Samuray olduğunuzdan Arcane ve Dexterity basın full.

15 levelim hala çok zorlanıyorum ne yapacağım. Ayrıca ben full Vigor basıyorum rünlerle. Sadece 1 kere stamina ve güç verdim. Nasıl kasılıcam ne yapacağım?(samurayım)

Zorlanıyorsanız bu videoyu izlemenizi öneririm. Erken oyun için epey yüksek bir rün miktarı kazanabiliyorsunuz birkaç dakika içerisinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Elden Ring'i illa "şunu yapacağım" diye oynamak zorunda değilsiniz. Son derece özgürsünüz zira. Limgrave içerisinde mağaraları, mezarları keşfedin. Mini Boss'ları kesmeye çalışın. İlla ana hikaye boss'larına dalmak zorunda değilsiniz. En ikonik bossların bazıları açık dünyada isterseniz bulabileceğiniz yapıda misal. Kısaca amacınızı kendiniz yaratın, oyunun önünüze quest log, bolca diyalog sunmasını beklemeyin. Öyle bir yapım değil bu.

oyun sana bir şeyler göstermiyor sen bir şeyler buluyorsun oyunda örneğin başlangıçta ben şu ilerdi bir şeyler var ne ki garip gözüküyor diyerek ilk boss a ulaşmıştım oyun sürekli senden bunu istiyor ilerde bir ağaçmı var git bak bir çukurmu gördün git bak oyun senden kendi iradenle evreni keşfetmeni istiyor mesela örneğin senin oyun başında gittiğin bir yere çoğu oyuncu gitmemiş olabiliyor tamamen sen kendi maceranı kendin yaratıyorsun

oyun sana bir şeyler göstermiyor sen bir şeyler buluyorsun oyunda örneğin başlangıçta ben şu ilerdi bir şeyler var ne ki garip gözüküyor diyerek ilk boss a ulaşmıştım oyun sürekli senden bunu istiyor ilerde bir ağaçmı var git bak bir çukurmu gördün git bak oyun senden kendi iradenle evreni keşfetmeni istiyor mesela örneğin senin oyun başında gittiğin bir yere çoğu oyuncu gitmemiş olabiliyor tamamen sen kendi maceranı kendin yaratıyorsun
hocam anladım herkes bunu diyor bunu zaten ilk girişimde açık dünyaya salınca öğrendim. şey diyeceğim benim oyun videodaki kadar akıcı değil 60fps kilidi var ve tam 60 fps alıyorum ama hiç akıcı değil videolardakinin aksine. bir fikriniz varmı?

PlayStation 5'e sahipseniz Demon's Souls oynayın, souls oyunlarının temelini kavramanıza yardımcı olacaktır. 2009 yılında çıkan ilk souls oyununun remakei, Elden Ring her ne kadar diğer soulsborne yapımlarına göre nispeten daha yeni oyuncu dostu olsa da, ben olsam seriye direkt Elden Ring ile girmezdim.

Niteliklere seviye verirken soft caplere yani eşiklere dikkat etmeniz gerekli. Örneğin, 40 ve 60 Vigor'dan sonra verdiği HP miktarı azalıyor. Ekran görüntüsündeki seviyelere dikkat ederek dağıtın. Wiki'yi kullanarak yavaş yavaş öğrenin. Buildinizi ona göre planlarsınız. Nitelikleri de sıfırlayabileceksiniz ileride.

Dosya Ekleri

• 1768851427785.png
    1768851427785.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı