Elden Ring başlangıçta nasıl bir yol izlenmeli?

Kim ne yazarsa yazsın karışık gelecek en iyisi kendin deyeminlemen. Sadece tek 1 şey diyeceğim

Başlangıçta ATI aldığın yerin hemen yanındaki düşman kampının altında Ash of War basmaya yarayan bıçak var onu al çok önemli. Gerisini kendin keşfede keşfede bul inan daha çok zevki çıkıyor.

Sadece bu bıçağı almadım diye ileride zorlanıp oyunu silmiştim. Sonra tekrar yükledim 😅

Hocam at arabası gibi olan yerin arkasını mı diyorsunuz?

Hocam at arabası gibi olan yerin arkasını mı diyorsunuz?
Atı aldığın yerin yanı işte dibindeki kamp. At arabasından 2 tane var onların karşısındaki çadırlardan birinin orada yer altına uzanan giriş var. Şövalyelere hiç bulaşmadan da girebilirsin oyundaki en önemli nesnelerden birisi hatta en önemlisi denilebilir. At kadar önemli zaten almazsan ileride mecbur geri dönüp elinde sonunda alacaksın o bıçağı yoksa silaha özellik ekleyemezsin 😀

er.jpg

ATI aldığın yerin yanı işte dibindeki kamp. At arabasından 2 tane var onların karşısındaki çadırlardan birinin orada yer altına uzanan giriş var. Şövalyelere hiç bulaşmadan da girebilirsin oyundaki en önemli nesnelerden birisi hatta en önemlisi denilebilir. At kadar önemli zaten almazsan ileride mecbur geri dönüp elinde sonunda alacaksın o bıçağı yoksa silaha özellik ekleyemezsin 😀

Eki Görüntüle 1810385

Astrologer oynuyorum ama ona rağmen almam gerekiyor sanırım.

Astrologer oynuyorum ama ona rağmen almam gerekiyor sanırım.
Sadece asa kullanıyorsanız gerek yok, ama asanın yanında kılıç vs. alıyorsanız alabilirsiniz. Asanın yanına alabileceğiniz çok güzel bir silah var, Moonveil. Moonveil'i beğenmezseniz herhangi bir silaha Cold affinity ile Ash of War basarak kullanabilirsiniz çok güçlü olursunuz.

Sadece asa kullanıyorsanız gerek yok, ama asanın yanında kılıç vs. alıyorsanız alabilirsiniz. Asanın yanına alabileceğiniz çok güzel bir silah var, Moonveil. Moonveil'i beğenmezseniz herhangi bir silaha Cold affinity ile Ash of War basarak kullanabilirsiniz çok güçlü olursunuz.

Asayı sol ele kılıcı sağ ele alıp skili kullanıyorsun. Astrologer'de olsan Ash of War ile oynamalısınız bence çünkü yeni başlamışsınız ve o skillerin gücünü de kullanma ihtiyacı duyacaksınız hem zevkliler de.

Teşekkürler hocam her ne kadar dediklerinizi fazla anlamasam da kendimi kurtarabilirim artık. Moonveil dediğiniz de şu YouTube'da gördüğüm göktaşı atan asa falan mı?

Teşekkürler hocam her ne kadar dediklerinizi fazla anlamasam da kendimi kurtarabilirim artık. Moonveil dediğiniz de şu YouTube'da gördüğüm göktaşı atan asa falan mı?
Yok Moonveil büyüyle güçlenen bir Katana, Ash of War'u oldukça güçlü ve INT istatistiğiyle güç alıyor olması onu sizin için iyi bir seçenek haline getiriyor.

Başlagıçta hiçbir rehber bakmadan oynadım. Oyunun ilk 20 30 saati o şok etkisini herkesin yaşaması lazım ne oluyor ya burada ben nerdeyim gibisinden... İllaki rehber bakılacaksa ufak tefek mantığını kavramak için bakılabilir. Bunun dışında kişi nasıl zevk alıyorsa o şekilde oynamalı belli başlı şeyler dışında oyunun kesin kuralları yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı