Elden Ring çok kasılmak sıkar mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Aklımda bir Build var ama bunu yapmam için bayağı bir kasılmam lazım ama çok kasılırsam oyunun zevki çıkmaz diye düşünüyorum ne diyorsunuz?

Çok kasılmak için hep aynı şeyleri yapmak zorunda değilsin. Hikaye güzergahı dışında gidilebilecek birbirinden farklı görevler var. Bu görevleri yaparken de sıkılacağını sanmıyorum.

Mesela arkadaşımın 13 saatte geldiği yere ben 45. saatte geldim ve hiç sıkılmamıştım. Aynı şeyleri yapmadım çünkü, sadece biraz daha ayrıntıya girmiştim.

Çok kasılmak için hep aynı şeyleri yapmak zorunda değilsin. Hikaye güzergahı dışında gidilebilecek birbirinden farklı görevler var. Bu görevleri yaparken de sıkılacağını sanmıyorum.

Mesela arkadaşımın 13 saatte geldiği yere ben 45. saatte geldim ve hiç sıkılmamıştım. Aynı şeyleri yapmadım çünkü, sadece biraz daha ayrıntıya girmiştim.

Hocam bende 30. saatteyim ama anca 3 tane ana hikaye bossu kestim oldukça fazla geziyorum aslında.

Hocam bende 30. saatteyim ama anca 3 tane ana hikaye bossu kestim, oldukça fazla geziyorum aslında.
Oyunun ilerleyen safhasında gelişimin daha hızlı oluyor. Başlardaki gibi çok fazla uğraşmanı gerektirmiyor. Hatta sadece boss kesip ilerleyebildiğin bile oluyor. O zaman da gezersen daha hızlı kasılırsın muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı