Elden Ring çok zor mu?

Sekiro'yu 3 kez bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim, oyun bence çok ama çok zor. Oynayana şimdiden sabırlar diyorum.

Bu oyun bana göre sabır ve refleks işi. Bu ikisi varsa oynayın, tam size göre.

Oyunu oynamak istiyorsan oynayabilirsin, zorluğundan korkmana gerek yok. Sanat tasarımı, atmosferi çok iyi olan bir oyun. Kendi içerisinde item geliştirerek yavaş yavaş bossları kolay kesmeye başlıyorsun. Acele etmeden oynamanı tavsiye ederim.

Ek: Alt üstü bir oyun yahu, herkes oyunda sürekli ölmekten şikayet ediyor ama zaten oyunun amacı bu. Oyun bunun için tasarlanmış, bilerek yani. Karşınızda sonuçta teknik olarak bir "bilgisayar" rakip var. Bunu ne kadar iyi oynarsanız oynayın, ne kadar strateji yaparsanız yapın yenme ihtimaliniz geliştiricinin size verdiği kadardır öteye geçmez.

Tüm Dark Souls oyunlarını defalarca bitirdim. Oyunun tanıtımlarında da görünen Godrick Demi-God'una 10 defa yenilince haritaya açıldım eşyalarımı, flasklarımı, armorumu güçlendiriyorum. Souls oyunları biraz böyle geçemiyorsan kas, geri gel. Sabır işi, yoksa mantıksız bir zorluğu kesinlikle yok. Baştaki atlı abi olan Tree Sentineli oyunun 15. saatinde geri gelerek kestim. Böyle düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı