Elden Ring Hogwarts ve Cyberpunk 2077 alınır mı?

Wico Da Larenza

Decapat
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
28
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8
Ekran kartı
GTX 1050 TI
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.20 Ghz
Arkadaşlar bu oyunları almayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz ve genel durum tam olarak nedir onu merak ediyorum. Hikaye oyunlarını çok seviyorum ben o yüzden Cyberpunk alınır mı mesela hikayesi güzel mi? Onun dışında daha önce Souls oyunları oynamadım Elden Ring herkes tabiikide çok iyi diyor ama şuan 1000tl pahalı yani almaya gerçekten değer mi ? son olarak hogwarts sadece adını biliyorum hikayesi mi var bilmiyorum oynanışı nasıl bilmiyorum nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz? kendim bakmaya pek zamanım olmuyor. Hogwarts da parasına değer mi ?
 
Tabi senin hangi oyunu seveceğine bağlı ben açıkcası elden ring'den çok çok memnunum ama hogwars pek sarmadı. Cyberpunk diyosan senin sistemi bi tık zorlayabilir ayarlardan grafikleri düşürürsen sıkıntı olmaz ama cyberpunkda güzel oyundur
 
Cyberpunk o diğer 2 oyuna göre daha çok sistem isteyen bir oyun. Ayrıca optimizasyon yapacağız diye arabalar felan geldiğinde spawn oluyor ve halen saçma sapan milyon tane bug var. Ben oynuyorum ama sadece atmosferi sevdiğim için. Bence şuan mevcut fiyatı ve sistemini göz önüne alırsak almanı tavsiye etmem. Ama geforce now tarzı bi yerden oynayacağım diyorsan elden ring - cyberpunk. Hogwarts legacy oynamasanda olur bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı