Elden Ring iade edilmeli mi?

Hocam ne yalan söyleyeyim biraz öyle oldu. Oynama isteğim çok fazla vardı. Normalde Sekiro alacaktım ama Elden Ring aldım. Zamlanma durumu da olduğu için acele ettim almak için cüzdanım boş şu an :D. Zamlanırsa asla alıp oynayamam.

Bende Sons of The Forest'ta aynı şeyi yaşadım hocam saçma saçma sorunlarla karşılaştım dayanamadım bastım alt F4'ü. Erken erişim oyunu olabilir anlıyorum ama oyun daha erken erişim denecek kadar bile uğraşılmamış.
60-70 FPS veriyor 6700XT ile ayar düşürüyüm diyorum çok yüksekten en düşüğe atıyor arası yok 😃
 
Oyunu sadece 72 dakika oynadım evet daha çok erken oyunda daha tecrübesizim. 2 saat olmadan iade etme hakkım mevcut ama ne yapsam bilemedim. İngilizce olması ayrı zorluyor beni ilk defa souls-like oynamanın da tecrübesizliği de var tabii ki. Normalde hikayeli bir oyuna para verme taraftarı hiç değildim çünkü elinde sonunda bitecek ve o verdiğin paranın bir yerden sonra hakkını alamayacaksın. İndirimsiz bir şekilde 600TL'ye aldığım için de çok fazla geldi. Almak için biraz zorladım diyebilirim kendimi. Şu anda cebimde 5TL bile kalmadı :D. Oyun elbette çok güzel ona hiçbir lafım yok. Sizce ne yapmalıyım? Rehber izleyerek devam mı etmeliyim yoksa süre dolmadan iade mi etmeliyim? Bir kez daha oyuna girersem iade etme hakkımı kaybedeceğim.
Ben türkçe yama kurdum ilk 2 saat çok sövdüm. Ama şu an oynamak için can atıyorum iş bitsede eve gitsem. (daha önce souls tarzı oyun oynamadım)
 
Hocam ne hikayesinden bahsediyorsunuz, oyunda bırakın İngilizceyi Maid hariç hiçbir npc ile konuşmasanızda bir şey değişmiyor. 3 defa bitirdim tüm başarımlarla, hikayeyi de youtubetan izledim. Seriye girmekistiyorsanız da Elden Ring giriş oyunu olarak güzel bir oyun. Fakat bütçe konusunda haklısınız, ama ileride zamlanacaktır illa. Bir süre idare edebilirseniz işinize gelir.
 
Astrolog karakter açın, bineğinizi elde eder etmez meteorite staff ve rock sling spell alma rehber videolarına bakın. Sadece 15 dakika uğraşınız ile oyun hiç tahmin etmediğiniz kadar eğlenceli bir hale gelecek.

Souls serisine hiç ısınamamıştım bu oyunda ise 100 saati devirdim. Astrolog karakter bu oyunu ekstra zor moddan çıkarıp daha oynanabilir hale getiriyor.
 
Tam olarak anlayamadım hocam. Zorlandığın için mi oyunu oynamaya devam etmek istemiyorsun?

Hocam aslında daha bir zorluk görmüş değilim daha oyunun en başındayım. İade düşünmeme sebebiyet verdiren tek şey parası. 600TL vermeden önce değer diyordum verdikten sonra içime birisi oturmuş gibi bir his verdi. Az bir para değil :D. Oyunu öğrensem büyük ihtimal sarar gibi geliyor ama emin değilim.

Yanlış anlamayın da bütün paranızı neden oyuna harcıyorsunuz?

Keyfim.
 
Kesinlikle rehber izleyin bu arada, çünkü oyun ulan şimdi ne yapıcam dedirtiyor. Ayrıca güçsüz kalırsanız çok sıkıcılaşıyor. Rehber izleyip öğrenmeye çalışın çokta abartmadan.
 

Geri
Yukarı