Elden Ring iade edilmeli mi?

Yani yorumlara bakınca herkes konu sahibinin oyundan soğumuş olabileceğiyle ilgili rehber izleme tavsiyesinde bulunmuş ya da sevmediysen iade et gibi tavsiyelerde bulunmuş. Ülkemizde ekonomik durum zaten belli 600TL bizim için pahalı ancak çıkan oyunlara bakıldığında 1200-1500TL'den oyunlar çıkmaya başladı. Oyun zaten kendini kanıtlamış bir oyun şimdi 600TL'yi başka oyunlar alıp denerim ya da kendim için harcarım derseniz iade edin, ama şu barizdir ki artık bu 600-700 TL'ler yeni çıkan oyunların alt tabanı olmaya başladı. Tek bir oyuna 600TL harcamak istemiyorsanız ve 50-100 saat belki daha fazlasını harcamam diyorsanız yada bu oyun beni zorlar çabuk sıkılırım diyorsanız iade edin.
 
Hocam oyunu çok oynamak istiyorum yalan söyle miyim şimdi cezbediyor. Keşfetmek sarıyor ama verdiğim paraya yanıyorum biraz anlayın beni pls :D

İade etsen o parayla napıcaksın ki? Tekrar oyun almak yerine daha yararlı bir şeye kullanıcaksan et ama tekrar oyun alacaksan o parayla boşa iade etmiş olursun.
 
Oyunu sevmedim dediğim hiçbir yerde hatırlamıyorum hocam. Düşündürten şey parası.



Oyunu sevdim ama fiyatı düşündürtüyor izlenimi çıkıyor demişsin. E bu yorumdan sonra nasıl sevmediğimi çıkardın :D
"Hocam sevmediysem o parayı başka bir oyuna da verebilirim.."

Madem oyunu seviyorsun,
Maddi durumunda kötü değil,
Eee sorun ne, takıl işte. Bu bir hobi. İhtiyaçlarını karşılayabildikten sonra istersen oyunlara 20k harcarsın.
 
Oyunu sadece 72 dakika oynadım evet daha çok erken oyunda daha tecrübesizim. 2 saat olmadan iade etme hakkım mevcut ama ne yapsam bilemedim. İngilizce olması ayrı zorluyor beni ilk defa souls-like oynamanın da tecrübesizliği de var tabii ki. Normalde hikayeli bir oyuna para verme taraftarı hiç değildim çünkü elinde sonunda bitecek ve o verdiğin paranın bir yerden sonra hakkını alamayacaksın. İndirimsiz bir şekilde 600TL'ye aldığım için de çok fazla geldi. Almak için biraz zorladım diyebilirim kendimi. Şu anda cebimde 5TL bile kalmadı :D. Oyun elbette çok güzel ona hiçbir lafım yok. Sizce ne yapmalıyım? Rehber izleyerek devam mı etmeliyim yoksa süre dolmadan iade mi etmeliyim? Bir kez daha oyuna girersem iade etme hakkımı kaybedeceğim.
Sizi zorlayacak bir ekonomik duruma gidiyorsanız aldığınız hiçbir oyun mantıklı değil. Oyun zevktir. Kendini ekonomik olarak sıkıntıya düşürmeden alabiliyorsan mantıklıdır.
 
Şu anda cebimde 5TL bile kalmadı
Şimdi 585 TL kazanacaksın.

Oyunu iade et.
Buradan 15TL ye tekrar al
Buradan da TR yamasını yükle
Gerekli yerlerden de rehberlere bak

Hem Türkçe olarak hem de güçlü başlangıçla zorlanmadan oyunun tadını çıkar. Paran yok oyuna 600TL veriyorsun akıl karı işi değil maddi durumun iyi olsa bu yöntemi önermezdim.
 
Astrolog karakter açın, bineğinizi elde eder etmez meteorite staff ve rock sling spell alma rehber videolarına bakın. Sadece 15 dakika uğraşınız ile oyun hiç tahmin etmediğiniz kadar eğlenceli bir hale gelecek.

Souls serisine hiç ısınamamıştım bu oyunda ise 100 saati devirdim. Astrolog karakter bu oyunu ekstra zor moddan çıkarıp daha oynanabilir hale getiriyor.
"Mage hater" lar gelmeden kaçın hocam
 
Hocam ne yalan söyleyeyim biraz öyle oldu. Oynama isteğim çok fazla vardı. Normalde Sekiro alacaktım ama Elden Ring aldım. Zamlanma durumu da olduğu için acele ettim almak için cüzdanım boş şu an :D. Zamlanırsa asla alıp oynayamam.
Kontrolcün var mı ve oyun zamlanıp 1050 TL olucak benden söylemesi
 
ELDEN RING gibi bir şaheseri 600₺'ye alıyor olabilmek bile büyük bir şans. En fazla 20 saat süren ve hiçbir tekrar oynanabilirliği olmayan oyunların 1.200₺'ye satıldığı bir devirde ELDEN RING gibi bir oyunun 600₺ olması büyük lütuf. Sırf bu nedenden bile iade etmek büyük haksızlık bana göre.

Rehber izleyerek oyunun tüm heyecanını öldürüyorsunuz farkında değilsiniz, oyunun olayı keşfetmek. Rehber izleyerek bir şeyleri keşfedemezsiniz, zaten başkası tarafından keşfedilmiş olanı görmüş olursunuz ama kendiniz keşfetmek; işte o apayrı bir tat. O yüzden bırakın rehberleri falan kendiniz arayın, bulun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı