Elden Ring indirime girer mi?

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Yaz indirimleri zamanı maddi durumum yetmediği için alamadım. Şu an maddi durumum yeterli ancak yakın zamanda indirime girme durumu varsa bekleyebilirim. Yakın zamanda indirime girer mi bir bilginiz var mı? Ya da Steam key şeklind daha uyguna alabileceğim yerler var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar iyi günler. Yaz indirimleri zamanı maddi durumum yetmediği için alamadım. Şu an maddi durumum yeterli ancak yakın zamanda indirime girme durumu varsa bekleyebilirim. Yakın zamanda indirime girer mi bir bilginiz var mı? Ya da Steam key şeklind daha uyguna alabileceğim yerler var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sonbaharda belki girer.

En nadir indirme giren oyunlardan bitanesi büyük indirimlerde bile bazen indirime girmiyor. Ben bu yaz indiriminde aldım Allah'tan.

Son düzenleme:
Farklı yerler biliyor musunuz güvenli satın alabileceğim? Galiba gameship yüzde 20 indirim yapıyormuş. Güvenilir mi biliyor musunuz?

Key almanızı önermem en azından bu oyun için çünkü indirimsiz fiyatının çok altına satıyor gerek yok o kadar para vermeye bence. Steam puanı da alamiyacaksın hem. İllaki istiyorsan korsan al diyeceğim ama multiplayer de oyunun bir parçası neredeyse. Neden olduğunu anlatmama gerek yok herhalde.

Key almanızı önermem en azından bu oyun için çünkü indirimsiz fiyatının çok altına satıyor gerek yok o kadar para vermeye bence. Steam puanı da alamiyacaksın hem. İllaki istiyorsan korsan al diyeceğim ama multiplayer de oyunun bir parçası neredeyse. Neden olduğunu anlatmama gerek yok herhalde.

Gameship hakkında bir bilginiz var mı? Biraz araştırdımda Steam gift olarak atıyorlarmış ve yüzde 20 indirimle 1100 TL'ye denk geliyor. Güvenilir midir?

Gameship hakkında bir bilginiz var mı? Biraz araştırdımda Steam gift olarak atıyorlarmış ve yüzde 20 indirimle 1100 TL'ye denk geliyor. Güvenilir midir?
1300 tl civarıydı sanırım steamde (yüzde yüz emin değilim rakamdan), 200 tl için gift olaylarına girmektense oradan alırdım ben olsam.

İndirim beklerseniz aralıkta winter sale indirimiyle %40 görebilirsiniz gibi tahmin yapılabilir: https://steamdb.info/app/1245620/

1300 TL civarıydı sanırım Steam'de (yüzde yüz emin değilim rakamdan), 200 TL için gift olaylarına girmektense oradan alırdım ben olsam.

200 TL sizin için küçük bir para gibi gelebilirde bende o 200 TL yok işte. Öğrenci olduğumdan dolayı. O yüzden indirim kovalıyorum yoksa 1300 TL'ye bende Steam'den almayı çok isterdim.

Bir bilgim yok daha önce alışveriş yapmadım. Sadece eneba ve eTail önerebilirim sadece oralardan alışveriş yaptım çünkü.

Size de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

200 TL sizin için küçük bir para gibi gelebilirde bende o 200 TL yok işte. Öğrenci olduğumdan dolayı. O yüzden indirim kovalıyorum yoksa 1300 TL'ye bende Steam'den almayı çok isterdim.
Olay aslında bütçede değil, güvenilir olmayan yerlerden gift işlerine girmek hesabınızı riske atabiliyor. 200 tl için hesabınızı riske sokmaya değer mi ona göre karar verin diyorum temelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı