Elden Ring nasıl bir oyun?

Elden Ring, Red Dead Redemption 2, Zelda: Breath of the Wild, Witcher 3, God of War, Last of Us, Skyrim, Dead Space, Half Life, Fallout New Vegas, Stardew Valley, Undertale, Minecraft gibi ve aklıma şuan gelmeyen bazı oyunlar S tier oyunlardır. 70 80 100 oyun oynamış insanlarca kaliteleri tartışılmaz. Beğenmemek ayrıdır, kalitesiz demek ayrıdır. Hayatında 3 5 oyun oynamış insanlar herhangi birine çöp diyebilir onlarla tartışmamak lazım. Bunlar arasında değerlendirme yapılacağı zamansa kişisel zevkler ön plana çıkıyor. Ben fantastik eserleri oldum olası sevdiğimden Witcher 3, Elden Ring, God of War diğerlerinden daha öndedir.
Bana sorarsan Elden Ring en iyisi olmasa da üst seviye açık dünyası, fena olmayan sanat tasarımı ve son olarak epik savaşları, müzikleri ve bol düşman çeşidiyle bir başyapıttır.

RDR2 teknik olarak çok iyi bir oyun olsa da hantal bir oyun ve bu hantallığı beni bir süre sonra baymıştı oyunu bitirememiştim. Elden Ring'in ise ilk 2-3 saati baymıştı ama sonra kendine bağımlı yaptı çünkü oyun sana sürekli yeni bir şey sunuyor açık dünyası eşsiz ve şaşırtıcı. Bana göre Open world olarak Elden Ring ve Zelda BOTW başı çeken oyunlar.

Sen nasıl RDR2 anlamamışsan, Elden Ring oyununu anlamamışlara bir şey söyleme hakkın olmaz. RDR2 her ile kıyaslanması komik :D

Sen nasıl RDR2 anlamamışsan, Elden Ring oyununu anlamamışlara bir şey söyleme hakkın olmaz. RDR2 her ile kıyaslanması komik :D
Elden Ring anlamamışlara bir şey demiyorum ki? herkesin zevki başkadır bende zaten kendi fikrimi söylüyorum. RDR2'yi aldım 10 saat oynadım sıkılıp bıraktım ve bu oyun zor bir oyun bile değil baya son derece casual. Elden Ring ise daha oyunun başında kafana vuran bir oyun ve bu oyuna 130 saat gömdüm şimdi de deli gibi DLC bekliyorum. Benim open world bi oyundan beklentim, beni şaşırtmasıdır keşfe açık olmasıdır bunu da ER çok çok iyi yapıyor.

Elden Ring'i elit insanlar oynuyor nokta. 🤣
O RDR2 değil miydi ya? RDR2 oynamanın bir adabı vardır.

Elden Ring anlamamışlara bir şey demiyorum ki? herkesin zevki başkadır bende zaten kendi fikrimi söylüyorum. RDR2'yi aldım 10 saat oynadım sıkılıp bıraktım ve bu oyun zor bir oyun bile değil baya son derece casual. Elden Ring ise daha oyunun başında kafana vuran bir oyun ve bu oyuna 130 saat gömdüm şimdi de deli gibi DLC bekliyorum. Benim open world bi oyundan beklentim, beni şaşırtmasıdır keşfe açık olmasıdır bunu da ER çok çok iyi yapıyor.
Daha iyilerini gördüğün için 10 saat oynayıp bırakman çok normal. RDR 2, aksiyonu ve oynanışı çok bayık bir oyun zaten.

Elden Ring anlamamışlara bir şey demiyorum ki? Herkesin zevki başkadır bende zaten kendi fikrimi söylüyorum. RDR2'yi aldım 10 saat oynadım sıkılıp bıraktım ve bu oyun zor bir oyun bile değil bayağı son derece casual. Elden Ring ise daha oyunun başında kafana vuran bir oyun ve bu oyuna 130 saat gömdüm şimdi de deli gibi DLC bekliyorum. Benim open world bir oyundan beklentim, beni şaşırtmasıdır keşfe açık olmasıdır bunu da ER çok çok iyi yapıyor.

O RDR2 değil miydi ya? RDR2 oynamanın bir adabı vardır.

Ben zorlanmadım şu an eldennegelirsering oynuyorum :D Hemde sefille başladım. Dua öğreniyoruz :D

Oyunun forumda pek sevilmediğini abartılıyor dendiğini gördüm sizce soulsborne oyunları nasıl? Oyunlar zor değil sadece ezber ve bilgi gerektiriyor [Sekiro hariç o git gud kardeşim! diyor] GOTY olan oyunlar neden sevilmiyor anlamış değilim.
Elden Ring'i bitirdikten sonra boşluğa düştüğüm için RDR 2 oynadım. RDR bile Elden Ring'in boşluğunu dolduramadı. Elden Ring bu kadar güzel işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı