GoW gibi bir oyunu ezip geçen (ki çok severim), Ubisoft gibi oyuncuyu geri zekalı yerine koymayan, insanın keşif duygusunu deli gibi kamçılayan, keşfettiğin her saniye çok daha büyük keyif aldığın ve r. R Martin'in kaleminin seni esir aldığı, bence asla zor olmayan sadece birazcık alışma isteyen bir serüven. En başta çok önyargılıydım ancak oyuna başlayıp bir şeyleri başarabildiğimi görünce o kadar sardı ki 4. kez bitirdiğim tek oyun oldu.
Yıllardır beni salak yerine koyan, açık dünyası değil saçma sapan yan görevleriyle üzerinde uğraşılmamış yan ve ana görevlerle uğraşıtran oyunlardan sonra içeriği bu kadar dolu, en az RDR2 gibi özenle hazırlanmış bir oyun görmek beni o kadar mutlu etmişti ki, bilgisayarımdan hala silemediğim bir oyundur kendisi. Herkese şiddetle tavsiye eder, o keşif, vuruş hissiyatı ve uçsuz bucaksız dünyanın hissiyatıyla baş başa kalmanızı öneririm.
Hater ve fanboy olan arkadaşlar için ek bir hatırlatma. Size göre GoW bize göre Elden Ring olabilir ya da bize göre RDR2 size göre GoW olabilir, bu kişisel bir şeydir ama gerçek olan şu ki, GoW tüm eleştirmenler ve kuruluşlar tarafından GOTY seçildiyse bunun da bir sebebi vardır. Karşı tarafa nefret beslemeye gerek yoktur, neticede bunlar bir dijital servistir ve oyuncuya keyif vermek için tasarlanmıştır, isteyen onu isteyen bunu oynar ve beğenir ya da beğenmez.