Elden Ring sınıf seçimi nasıl olmalı?

Staff bulmak zor değil de statları farklı hibrit için en uygunu prisoner hem en başından itibaren öyle başlamış olacak hem kılıç hem staff ile.

Doğru diyorsunuz hocam aslında fakat levellerle yükseltebilir dedim ben yani ben öyle yapardım arkadaşın isteği ya direk prisoner ile başlar ya da Samurai'yi seçip kasılır aynı şey.

Hocam Samurai seçin zırhı oyun sonuna kadar iş görüyor başka zırha gerek olmuyor başta uchigatana sonra nagakiba katanalarıyla devam edebilirsiniz. Bunları nasıl alacağınızı YouTube'dan falan guide izleyebilirsiniz. Ben bunların yanına bloodflame blade incidationunu kullandım çok op oluyor. Oyun sonuna kadar böyle gidersiniz. (daha oyunu bitirmedim bi arkadaş önerdi bu buildi bilgisizliğim varsa uyarabilirsiniz)

İlk defa bu tür oyun oynayacağım. Witcher 3'te hem büyü kullanmak hem de kılıç sallamak hoşuma gitmiş bu oyunda hangi sınıfı seçersem ona yaklaşabilir? Hybrid sınıf var mıdır? Başlık yanlış olmuş.

Tamamen kendi oynayış stiline uygun bir şey seçebilirsin. Büyü için mage hibrit için prisoner bleed için samuray gibi.

Samuray oynamam arkadaşlar yeteri kadar doydum Ghost of Tsushima sayesinde o temaya. Confessor gözüme hoş gözüktü ona gideceğim hybrid oynamaya uygun sanırsam. İlginiz için teşekkür ederim.

Büyüyü her sınıfta kullanabilirsiniz. Sınıf sadece baştaki ekipmanlarınızı ve yetenek puanlarınızı belirler. Bunları da ileride değiştirebilirsiniz. Bence başlangıç için en iyi sınıf samurai ama sizin istediğiniz sınıf büyücü.

Esasen büyücü değil hem o güzel kırmızı kılıçlarla savaşmak hem de büyü kullanmak istiyorum misal kurt çağırmak gibi derdim oydu yani.

Samuray oynamam arkadaşlar yeteri kadar doydum Ghost of Tsushima sayesinde o temaya. Confessor gözüme hoş gözüktü ona gideceğim hybrid oynamaya uygun sanırsam. İlginiz için teşekkür ederim.

Esasen büyücü değil hem o güzel kırmızı kılıçlarla savaşmak hem de büyü kullanmak istiyorum misal kurt çağırmak gibi derdim oydu yani.

Kurt çağırmak vs hepsiyle yapabiliyorsun zaten büyücünün özelliği değil.

Söylediğine en uygun karakter Confessor yani papaz rahip. Ben Samurayla normal oyunu bitirdim şimdi DLC için sıfırdan Confessor ile başladım aynı senin dediğini yapıyorum sol elde mühür var efsun kullanıyorum sağ elde de kılıç var. Hızlıca oyunu bitirip DLC'yi de bununla bitireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı