Sıkıldım da sıkıldım.
GoW fanlarının gelip Elden Ring'e boş demesinden aynı şeyi Elden Ring fanlarının da GoW'a demesinden.
Yok GoW varken Elden Ring nasıl almış yok o öyleyken nasıl almış. Almış mı almış kişisel mi evet.
Eleştirmenler Elden Ring'in daha iyi olduğuna karar vermiş mi vermiş olay bitmiştir. Bu kadar ağlanacaksa buna gidin siz eleştirmen olur bir sonraki GoW'u GOTY yapın.
Oynayamayan veya oyunu çözemeyenlerin gelip boş demesinden. Alışmışlar oyunların halihazırda hikayeyi ellerine vermelerine o yüzden de hikayeyi vermeyen ne yaparsan yap diyerek oyuna salan yapımlara laf atılmalara. Dark Souls için de geçerli bu Elden Ring için de oynayamayan çözemeyen boş diyor.
Elden Ring souls-like GoW çakma souls-like. Herkes birbirine benziyor herkes başarılı olan yanı alıyor diğerine katıyor bitti.
2018'de GoW nasıl RDR2'ye karşı GOTY aldıysa Elden Ring de o şekilde aldı.
Hadi onu da geçtim beğenmeyen insanlar neden beğenmediklerini de söylemiyor ya. Deseler ya bana şurası şurası iyi gelmedi bu yüzden sevemedim diyeceğim tamam eyvallah kişisel görüş. Yapılan ne "boş eğe", "çöp eğe", "şu daha iyiydi eğe", "parana değmez eğe" ama neden diye sorunca da bir türlü cevap alınmaz.