Sürprizbozan Elden Ring sizce nasıl bir oyun?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu biraz aşağılama gibi be. Yanlış anlamayın ben de bir Elden Ring severim o yüzden üzerime de alınıyorum.
Bu arkadaş biraz fazla kaşınıyor, lafım ona sadece yanlış anlamayın. Amacı küfür etmemi sağlayıp ban yememdi ama o tuzağa düşmedim. Anladığı dilden cevap verdim. Diğer hayranları küçük düşürmek gibi bir amacım yoktu alındıysanız kusura bakmayın.

Bu arkadaş biraz fazla kaşınıyor, lafım ona sadece yanlış anlamayın. Amacı küfür etmemi sağlayıp ban yememdi ama o tuzağa düşmedim. Anladığı dilden cevap verdim. Diğer hayranları küçük düşürmek gibi bir amacım yoktu alındıysanız kusura bakmayın.

Yok problem değil.

Sıkıldım da sıkıldım.

GoW fanlarının gelip Elden Ring'e boş demesinden aynı şeyi Elden Ring fanlarının da GoW'a demesinden.

Yok GoW varken Elden Ring nasıl almış yok o öyleyken nasıl almış. Almış mı almış kişisel mi evet.

Eleştirmenler Elden Ring'in daha iyi olduğuna karar vermiş mi vermiş olay bitmiştir. Bu kadar ağlanacaksa buna gidin siz eleştirmen olur bir sonraki GoW'u GOTY yapın.

Oynayamayan veya oyunu çözemeyenlerin gelip boş demesinden. Alışmışlar oyunların halihazırda hikayeyi ellerine vermelerine o yüzden de hikayeyi vermeyen ne yaparsan yap diyerek oyuna salan yapımlara laf atılmalara. Dark Souls için de geçerli bu Elden Ring için de oynayamayan çözemeyen boş diyor.

Elden Ring souls-like GoW çakma souls-like. Herkes birbirine benziyor herkes başarılı olan yanı alıyor diğerine katıyor bitti.

2018'de GoW nasıl RDR2'ye karşı GOTY aldıysa Elden Ring de o şekilde aldı.

Hadi onu da geçtim beğenmeyen insanlar neden beğenmediklerini de söylemiyor ya. Deseler ya bana şurası şurası iyi gelmedi bu yüzden sevemedim diyeceğim tamam eyvallah kişisel görüş. Yapılan ne "boş eğe", "çöp eğe", "şu daha iyiydi eğe", "parana değmez eğe" ama neden diye sorunca da bir türlü cevap alınmaz.

Hocam kusura bakmayın öncelikle. Benim bir huyum vardır, bazı şeylere çok sadığımdır. Hayır, burada duygu sömürüsü yapmıyorum. Yani olumsuz yorum olursa sinirlenirim. O yüzden kusura bakmayın hocam.

Sıkıldım da sıkıldım.

GoW fanlarının gelip Elden Ring'e boş demesinden aynı şeyi Elden Ring fanlarının da GoW'a demesinden.

Yok GoW varken Elden Ring nasıl almış yok o öyleyken nasıl almış. Almış mı almış kişisel mi evet.

Eleştirmenler Elden Ring'in daha iyi olduğuna karar vermiş mi vermiş olay bitmiştir. Bu kadar ağlanacaksa buna gidin siz eleştirmen olur bir sonraki GoW'u GOTY yapın.

Oynayamayan veya oyunu çözemeyenlerin gelip boş demesinden. Alışmışlar oyunların halihazırda hikayeyi ellerine vermelerine o yüzden de hikayeyi vermeyen ne yaparsan yap diyerek oyuna salan yapımlara laf atılmalara. Dark Souls için de geçerli bu Elden Ring için de oynayamayan çözemeyen boş diyor.

Elden Ring souls-like GoW çakma souls-like. Herkes birbirine benziyor herkes başarılı olan yanı alıyor diğerine katıyor bitti.

2018'de GoW nasıl RDR2'ye karşı GOTY aldıysa Elden Ring de o şekilde aldı.

Hadi onu da geçtim beğenmeyen insanlar neden beğenmediklerini de söylemiyor ya. Deseler ya bana şurası şurası iyi gelmedi bu yüzden sevemedim diyeceğim tamam eyvallah kişisel görüş. Yapılan ne "boş eğe", "çöp eğe", "şu daha iyiydi eğe", "parana değmez eğe" ama neden diye sorunca da bir türlü cevap alınmaz.

Katılıyorum bu yoruma. GoW da kişisel olarak iyi olabilir Elden Ring'te bana göre Elden Ring sana göre GoW öbürüne göre Stray bile olabilir.

Hocam kusura bakmayın öncelikle. Benim bir huyum vardır, bazı şeylere çok sadığımdır. Hayır, burada duygu sömürüsü yapmıyorum. Yani olumsuz yorum olursa sinirlenirim. O yüzden kusura bakmayın hocam.
Estağfurullah. Ben hiçbir oyunun toxic fanı değilimdir önce bunu belirteyim siz de bunun bilincinde olun, önceki konularda yazıştığım kişiler varsa onlarda olsun. Anime için aynısını söyleyemeyeceğim 🤭.

Bu konuda arkadaş şahsi görüşümüzü sormuş ve bende görüşümü yazmışım ve buna emoji atmışsınız. Önceki konularda da aynısını yaptınız. Bende o yüzden gıcıklığa gıcıklık ile cevap verdim. Kalbinizi kırdıysam sizde kusura bakmayın. Size karşı veya Elden Ring'e karşı bir nefretim yok. Sevmediğim bir oyun sadece. Hiçbir zaman bir oyunun aşırı fanatiği olmadım, olmam da.

Oyuna belki şans versem ve mantığını da anlasam vazgeçilmezlerimden biri de olabilir belki. Kim bilir?

Size göre Elden Ring nasıl bir oyundur? Bana göre güzel olsa da birine göre abartılmış olabilir. Bu konudaki sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Bu arada notumu da düşeyim kimseyi oynadığı oyundan dolayı yargılamam veya sizin yargılamanız haddimize değil. İnsanların görüşlerine saygı duyalım ben sadece merak ettiğimden soruyorum.
En ufak şey için bile rehber okumak zorunda kalıyorum oynarken. Fakat mantığını çözebilirsem bağımlısı olacakmışım gibi hissediyorum. Şu an için benden geçerli not aldığını söyleyemiyorum bu yüzden.

Son düzenleme:
Oyunun açık dünyasındaki çeşitlilik olsun, mekanikleri olsun, grafikleri olsun, bossları olsun şahane bir oyun. O kadar zor da değil, tabii souls oyunlarını sevmeyen sevmez o da ayrı konu ama ben souls oyunlarını seven biri olarak kusursuza yakın diyebilirim. Tek sorunu optimizasyon.

En ufak şey için bile rehber okumak zorunda kalıyorum oynarken. Fakat mantığını çözebilirsem bağımlısı olacakmışım gibi hissediyorum oynarken. Şu an için benden geçerli not aldığını söyleyemiyorum bu yüzden.

Maalesef miyazaki amcamız böyle tasarlamış.

Oyunun açık dünyasındaki çeşitlilik olsun, mekanikleri olsun, grafikleri olsun, bossları olsun şahane bir oyun. O kadar zor da değil, tabii souls oyunlarını sevmeyen sevmez o da ayrı konu ama ben souls oyunlarını seven biri olarak kusursuza yakın diyebilirim. Tek sorunu optimizasyon.

Katılıyorum. Optimizasyonu da çözdüler bu arada.

Oyun karışık ama sana çok özgürlük sunuyor bu oyun benim 2. Souls oyunum 1. Sekiro yani alakasız türler o yüzden YouTube’dan ayazmon diye rehber var onu açıp onu izliyorum baya iyi anlayor bazense ben kendim keşfediyorum ve bu bana daha çok haz veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı