Elden Ring zamlandı!

Bence sen yazdığımı oku.

60 dolarlık oyuna 600TL normal diyorsunuz demişim.

Yazdığın şeyden bir şey anlaşılmıyor ki?

Yazımda da 600₺ olmasının normal olduğunu belirtmemişim hatta yazımda normal kelimesi bile geçmiyor normal dediğimi nerden çıkardınız?

60 dolarlık oyun evet bizde 600₺ tamam bu oyun için 600₺'ye değer diyorum.

60₺'mi olsun diyorsun anlamadım?
 
Dostum ben bütün souls oyunlarını emmiş birisiyim. Souls oyunlarının hayranıyım. En sevdiğim oyun türüdür souls. Fakat bu oyun bana göre değil. Ve bence 600TL'yi hak edecek büyüklükte bir oyunda değil. Dark Souls 1-2-3'üde bitirmiş Elden Ring yapımcısının yapmış olduğu Sekiro oyununu bitirmiş. Biri olarak Elden Ring'i oynadım 3 saat oynadığım için iade edemedim ama sevmedimde. Vuruş dinamikleri gerçek souls oyunlarına göre çok yavaş ve yavan geldi. Bende böyle hissediyor olabilirim bilmiyorum ama "bence" 600 TL'yi haketmiyor. Yoksa bende enayi değilim o kadar para verip oyunu kapatacak kadar. Kendi fikrimi belirttim. Keşke bunu anlayacak kapasitede olsaydın :).

Yok. Fikrinize gayet saygı duyuyorum. O sizin görüşünüz de, kapasite vs konularına gereksiz girip neden boş muhabbet yapıyorsunuz ki? Gerek var mı ergence muhabbetlere?
 
Bu oyun metacriticte nasıl bu kadar övüldüyse. Vallahi 600 TL imkansız verilmez, bu oyun en fazla 200 TL'lik oyun.
Oyun basını ya oyun oynamamış gazetecilerden ya da fonlanmış kesimlerden oluşuyor. Bu kişiler oyunları çok kısa süre oynuyorlar ve oyun oynamaktan bir haberler. Özellikle ırkçılık ve LGBT gibi konular işlendiyse oyunda direkt 100'ü çakıyorlar(bkz: TLoU 2).

Ancak kendilerini tebrik etmek lazım. Güzel bir reklam kampanyasıyla oyunlarını çıkardılar. Performans sorunları olsa da bitmiş ve oynanabilir bir oyundu. Bu senenin ticari açıdan başarılı işlerinden biri.
 
Korsan oyun oynayan kimseye lafım yok şu saatten sonra. Bol bol tartışılmış yine. Parası olmayan oynamasın argümanı var bir de, paran olmayınca hırsızlık mı yapıyorsun argümanı var.

Çok şükür istediğim oyunları alabiliyorum, çalışıyorum. Param yetmediği yerde biriktirip alıyorum ama millet iflas etti, battı, aileler dükkanlarını kapattı, esnaflar battı. Milletin delirmesine ramak kaldı, herkes gerginlikten aklını yedi bitirdi, milletin akıl sağlığını korumasına yarayan bi oyunlar, diziler kaldı. Bırakın onu da kimsenin elinden almayın. Zaten koca bie neslin gençliğini yediler.

Parası olunca, durumunu toparlayınca gider hepsini alır, hakkını öder. Bundan 10-15 sene önce orijinal nedir onu bilmiyorduk, aldığımız cdleri orijinal zannediyorduk.

Alıntılayıp hırsızlık goygoyu yapanlara cevap vermeyeceğim, bol bol alıntılayıp yeni tartışmalar yaratın. Çocukların gençlerin eğlencelerini salın, zaten hayatlarının en güzel dönemleri harcanmış çocuklara maval okumayın hiç. Elin Avrupalısı ile bizim üçüncü dünya şartlarımız bir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bu oyuna indirim geleceğide yok bi zam daha gelirsek bittik hemen bügün alcam mecbur bu gidişlen 1000tl olur yoksa indirime bile girse kurtarmaz steame ilk çıktığında 300tl iken almadık en büyük hatayı yaptık beyler bayanlar
 
Arkadaş bu oyuna indirim geleceğide yok bi zam daha gelirsek bittik hemen bügün alcam mecbur bu gidişlen 1000tl olur yoksa indirime bile girse kurtarmaz steame ilk çıktığında 300tl iken almadık en büyük hatayı yaptık beyler bayanlar
1000 tl olacak bir oyun varsa zaten bu oyun olur. Dark souls serisinede zam yaparlar bu gerçekleşirse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı