Elden Ring zamlandı!

Bu devirde bir oyuna 600TL vermek size normal geliyor ise geliriniz sanırım aylık 30.000 falan ki 60 dolarlık oyuna 600TL alınır diyorsunuz.
Verilir kardeşim dolar 17 lirayken o adamların 1000 liraya satmadığına şükret, kimse kimsenin hayrına oyun yapmıyor. Ayrıca Elden Ring 500-1000 bandında alabileceğin en iyi AAA oyunlardan biri, piyasadaki diğerler AAA oyunların aksine yüzlerce saatlik bir deneyim sunuyor en az 3-4 kez bitirilebilecek bir oyun kendisi.
 
https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING/ fiyat 600 TL oldu, herkese geçmiş olsun. Zamanında iade etmiştim soulstan sıkıldığım için. Bir tık pişman oldum şahsen. Alabildiğiniz oyunu alın firmalar seriye bağladı zam konusunda.

Gene mi ya gene mi? Bence artık asla alınmaz. Tüm oyunlar zamlanmaya başladı büyük ihtimalle 2-3 TL aldığımız oyun olmayacaj ve çoğu oyun zamanlanacak. PlayStation tarafından micro bir zam geleceğini düşünüyorum.
 
Yok. Fikrinize gayet saygı duyuyorum. O sizin görüşünüz de, kapasite vs konularına gereksiz girip neden boş muhabbet yapıyorsunuz ki? Gerek var mı ergence muhabbetlere?
Hocam bu oyunun bu kadar çok övülmesinde altında sebep var fakat çok detaylıca yazıp.Milleti sıkmak istemedim.Saten yarısından fazlası tamamını okumaz.Özetle öyle yazdım.Ama oyun asla kötü bir oyun değil ama fiyatına da deymez metacritic puanınada.96 değilde bir 85-90 arası olsa hadi eywallah.Ama 96 gereksiz ve anlamsız büyük.
 
Zamlanacak tabi hatta çok çok daha fazla olması gerekiyor ama dua edin steam var. Oyunun yurtdışı satış fiyatı 60$ yani 1100 TL civarı, adamlar neredeyse yarı yarıya veriyor.

Oyunlar pahalı değil gençler, biz nas ile ülke yönetmeye çalışan bir adamın olduğu ülkede yaşıyoruz tek sıkıntı bu.
 

Geri
Yukarı