Elden Ring'de ban yersek ne olur?

Merhaba, Elden Ring oyununda ban yersem cezası nedir? Oyun zaten kasılma tatmin etme oyunu niye hile kullanıyorsun vs demeyin.
Defalarca kez normal oynadım souls oyunlarını ve bir şey denemek için soruyorum sadece. (offline modda oynuyorum sadece) ama merakım ban yersek ne olduğu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Coop giremezsiniz sadece diye biliyorum, ama halihazırda ban yemediyseniz Nexus Mods'tan EAC kapatma modunu indirin, antiyi kapatın öyle açın.

Merhaba, Elden Ring oyununda ban yersem cezası nedir? Oyun zaten kasılma tatmin etme oyunu niye hile kullanıyorsun vs demeyin.
Defalarca kez normal oynadım souls oyunlarını ve bir şey denemek için soruyorum sadece. (offline modda oynuyorum sadece) ama merakım ban yersek ne olduğu.

Save yedeği alın, EAC kapatın ve oyunu offlinea alın. Sonra istediğinizi deneyin. Denedikten sonra yedeklediğiniz savei yüklersiniz.

Peki bu oyunlarda ban yenince ne oluyor? Oyuna kı giremiyoruz veya karakterimiz mi siliniyor nedir yani bunun ban olayı, VAC ban gibi bir şey midir?

Benim bildiğim oyuna bir süre giremiyorsunuz. Benim bir arkadaş mod kurup oyunu Online'da bırakmıştı, 3 ay falan ban yemişti.

Oyunu hala oynayabilirsiniz, save'iniz de silinmez. 180 gün boyunca ya offline oynamak durumunda kalırsınız ya da sizin gibi hile olarak algılanmış diğer oyuncularla birlikte oynarsınız, hile kullanmayan, oyunu kurallarına göre oynayan diğer oyuncularla eşleşemezsiniz.

Oyunu offline oynamanızın kaybettireceği şeyler de oyunun dünyasında bırakılmış mesajları, başkalarının öldüğü noktaları görememek veya yardım için başka oyuncuları çağıramamak olacaktır. Tüm bunlar dışında herhangi bir şey olmaz ban yerseniz.

Oyunu hala oynayabilirsiniz, Save'iniz de silinmez. 180 gün boyunca ya offline oynamak durumunda kalırsınız ya da sizin gibi hile olarak algılanmış diğer oyuncularla birlikte oynarsınız, hile kullanmayan, oyunu kurallarına göre oynayan diğer oyuncularla eşleşemezsiniz.

Oyunu offline oynamanızın kaybettireceği şeyler de oyunun dünyasında bırakılmış mesajları, başkalarının öldüğü noktaları görememek veya yardım için başka oyuncuları çağıramamak olacaktır. Tüm bunlar dışında herhangi bir şey olmaz ban yerseniz.

Kral 180 gun sonunda dıger oyuncularla gene oynayabılıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral 180 gun sonunda dıger oyuncularla gene oynayabılıyor muyum?

180 gün sonrasında eğer o hileli saveyi silmezsen bu sefer süresiz ban geliyor sanırım. Ben bir kere ban yedim 180 günün sonunda arkadaşlarımla tekrar oynayabildim herhangi bir sorun olmuyor. 180 gün içinde de oyunu sadece offline mod oynayabiliyorsun herhangi bir şekilde oyuna erişimini kaybetmiyorsun.

hocam ben bir mod indirdim, sonra oyunu bitirdim modu da kaldırdım, ama kaldırırken tam kaldıramamıssım galiba, moda özel hesabımı max level yaptım ve modlu silahlar kullandım, modu kaldırdıktan sonra oyuna 4-5 ay girmedim ve tekrar giriyim dedim, oyun bana şöyle bir uyarı geçti, hesabınızda bulunmaması gereken bir item veya obje var bu objeyi envanterinizden silin dedi, ben bu bahsettiği yabancı objeyi veya silahı bulamadım sonra bir yanlışlık olmuştur dedim ve oynamaya devam ettim, oyunu tekrar multi ye cevirdiğimde hesabım 180 günlüğüne oyundan uzaklaştırıldı diye bir yazı cıktı ne yapıcağım şimdi anlamadım yardım edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı