Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
- Meslek
- Öğrenci
Çok kasılman gerekmiyor esasında, oyunu öğrendikten sonra Margit'i direkt yardırıp kesmen bile mümkün. Ama bu çok zaman ve git-gud gerektirir. Öyle 3 denemede falan yapılacak iş değil. Oyun kasılma gerektiriyor ama grind gerektirmiyor, kasılma dediğimiz eylem tamamen keşif yapmak üzerine kurulu Elden Ring'de. Direkt ana bosslara yardırmaktansa sağda solda dolaş, bulduğun madenlere girip smithing stone topla, mağaralara gidip rünler toplayıp istatistiklerini yükselt vs.
Özellikle oyunun ilk başlarında girdiğin bu bölgeler hep benzersiz içerik sunduklarından bu keşifleri yapmak epey eğlenceli. Çünkü girdiğin her bir madende farklı bir şey ile karşılaşıyorsun, hep yeni bosslarla karşılaştırıp tempoyu yükseltiyor oyun bu da keşfetme duygusunu daha da tetikliyor elbette. "acaba bir sonraki gireceğim madende nasıl bir boss beni bekliyor, hangi eşyaları bulacağım, acaba işime yarayacak bir şeyler çıkar mı?" gibi sorular hep kafanda dönen sorular oluyor.
Bu merak duygusunu öyle her oyunda göremezsin.
İşte o yüzden almıştım aslında oyunu, ancak çok karışık geldi ve sildim. Yine de teşekkürler.