Elden Ring'de ne yapmalıyım?

Bu Souls oyunlarının olayı bu maalesef. Belirli bir güce ulaşsanız bile bossları çok zor, defalarca denemenizi gerektirecek. Size göre olmayabilir, ben de çok keyif almıyorum şahsen ölüp ölüp tekrar denemekten.

İade edebilir, veya çevreyi keşfederek level atlayıp silahlarınızı güçlendirip tekrar deneyebilirsiniz.
Normalde boss savaşlarını severim ama çok kasılmam gerektiği için sildim ne yazıkki oyunu, yinede teşekkür ederim yardımınız için.

Oyunun amacı zaten bossları yenmek için kasılmak, kasılırken'de dünyanın keyfini çıkarmak her karışı dolu bir dünya çok güzel manzaraları var 10 saat içinde bitsin diye yapılmamış zaten oyun böyle bir 100-200 saat oynayacaksın. Tabii bu şekil oyun size uymayabilir, 600TL'ye oyun almışım şahsen hile yapıp oyunu bozmam zaten oyun açılırken Easy Anti-Cheat'da açılıyor ben riske almazdım.

Normalde boss savaşlarını severim ama çok kasılmam gerektiği için sildim ne yazıkki oyunu, yinede teşekkür ederim yardımınız için.
Hızlı rün için thirth church of marikanın arkasındaki teleporta girip biraz ilerle fort bilmem ne küçük kalesi var caelidde büyük beyaz ejderin arkasında. Ordan radagon soreseal ve golden rune 12 yi al. Dexterity18, Strength 12 bas. Limgravede'ki gatefronttaki topuz benzeri silahı al potlarını full mana yap l2 spamla bleed efekti sayesinde bir kaç dakikada kesersin. Üstüne rune arttırıcı altın ayağı bulup kullanırsan tam kesmeden önce 100k ya yakın rune alirsin, early game için harika. Bu arada first step e gel ve sola doğru ilerle, aşağıda hortum gibi bir şey var anladın varsayıyorum, aşağı atla at ile birlikte o hortumun olduğu yere yakın bir şekilde atla ve hasar yemeden aşağı in. Sonrasında sola ilerle ve kıyıda bir item bulacaksın. (bahsettiğim item altın tavuk ayağı.).

Son düzenleme:
Hızlı rün için thirth church of marikanın arkasındaki teleporta girip biraz ilerle fort bilmem ne küçük kalesi var caelidde büyük beyaz ejderin arkasında. Ordan radagon soreseal ve golden rune 12 yi al. Dexterity18, Strength 12 bas. Limgravede'ki gatefronttaki topuz benzeri silahı al potlarını full mana yap l2 spamla bleed efekti sayesinde bir kaç dakikada kesersin. Üstüne rune arttırıcı altın ayağı bulup kullanırsan tam kesmeden önce 100k ya yakın rune alirsin, early game için harika. Bu arada first step e gel ve sola doğru ilerle, aşağıda hortum gibi bir şey var anladın varsayıyorum, aşağı atla at ile birlikte o hortumun olduğu yere yakın bir şekilde atla ve hasar yemeden aşağı in. Sonrasında sola ilerle ve kıyıda bir item bulacaksın. (bahsettiğim item altın tavuk ayağı.).
Çok karışık geldi hocam ya, 50 TL ye almıştım zaten. Yapacak birşey yok.

50 TL'ye nasıl aldınız hocam, oyun en düşük 300 TL'yi gördü.
Hesap mı satın aldınız?

Xbox hesabı satın alıyorum, aile paylaşımı sayesinde birden fazla kişi oynayabiliyor. Kendi hesabımdan oynuyorum oyunu. Bir yöntem var onu yapınca kendi hesabımdan giriyorum oyuna aldığım hesap başka hesap olsa da. Şu ana kadar tüm oyunları oradan aldım.

Çok kasılman gerekmiyor esasında, oyunu öğrendikten sonra Margit'i direkt yardırıp kesmen bile mümkün. Ama bu çok zaman ve git-gud gerektirir. Öyle 3 denemede falan yapılacak iş değil. Oyun kasılma gerektiriyor ama grind gerektirmiyor, kasılma dediğimiz eylem tamamen keşif yapmak üzerine kurulu Elden Ring'de. Direkt ana bosslara yardırmaktansa sağda solda dolaş, bulduğun madenlere girip smithing stone topla, mağaralara gidip rünler toplayıp istatistiklerini yükselt vs.

Özellikle oyunun ilk başlarında girdiğin bu bölgeler hep benzersiz içerik sunduklarından bu keşifleri yapmak epey eğlenceli. Çünkü girdiğin her bir madende farklı bir şey ile karşılaşıyorsun, hep yeni bosslarla karşılaştırıp tempoyu yükseltiyor oyun bu da keşfetme duygusunu daha da tetikliyor elbette. "Acaba bir sonraki gireceğim madende nasıl bir boss beni bekliyor, hangi eşyaları bulacağım, acaba işime yarayacak bir şeyler çıkar mı?" gibi sorular hep kafanda dönen sorular oluyor.

Bu merak duygusunu öyle her oyunda göremezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı