Sürprizbozan Elden Ring'de ilerleyememek

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sinay22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, souls oyunlarıyla pek aram yok. Lakin türü oldukça seviyorum o yüzden Elden Ring oynamaya karar verdim yaklaşık olarak bir 10 saat oynadım. 45 seviyeye geldim meteroit staff kullanıyorum. Staffı mı değiştirmeli miyim? Ne önerirsiniz? Statlarımı da 16 HP 16 MP 45 int verdim şu anlık. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ve öncelik olarak hangi bölgeleri keşfetmeliyim. İnternetten Full rehber izleyerek oynamakta istemiyorum keşif keyfini öldürmesin diye. Sadece izlemem gereken yol hakkında basit tavsiyeler rica ediyorum. Godrick bossunu öldürdüm. Teşekkürler şimdiden.

Hocam o canla bir şey yapmanız zor ve eğer büyücü gitmeyecek iseniz sürekli int vermeniz saçma ama gidecek iseniz vermeniz mantıklı. Büyü slotlarını arttıran eşyayı kesinlikle alın. En kötü NPC veya oyuncu çağırın. Bence grind gereksiz ama eğer sorun level ise grind yapın.

Hocam o canla bir şey yapmanız zor ve eğer büyücü gitmeyecek iseniz sürekli int vermeniz saçma ama gidecek iseniz vermeniz mantıklı. Büyü slotlarını arttıran eşyayı kesinlikle alın. En kötü NPC veya oyuncu çağırın. Bence grind gereksiz ama eğer sorun level ise grind yapın.
Büyücü olarak devam etmeyi düşünüyorum ve bir kaç yeni büyü edindim 4 büyü slotum var.lakin boşluğa düştüm ne yapmam gerektiğini tam bilemiyorum.ve nasıl olarak gelişmeliyim? Düşmanlardan çok fazla hasar alıyorum 2-3 darbede ölüyorum bu canımı sıkıyor biraz

Liurnia'da buyucu ile zorlanirsiniz. Hybride gecin. 1 elinizde hizli bir kilic bir elinizde asa ile oynayin.

Büyücü olarak devam etmeyi düşünüyorum ve bir kaç yeni büyü edindim 4 büyü slotum var.lakin boşluğa düştüm ne yapmam gerektiğini tam bilemiyorum.ve nasıl olarak gelişmeliyim? Düşmanlardan çok fazla hasar alıyorum 2-3 darbede ölüyorum bu canımı sıkıyor biraz
Suan hangi bolgedesin? 16 Vigor ile normal. Dev ejderha Greyll'i oldurdun mu?

Hocam zırhınız hafif ve büyücü iseniz genelde zırh hafif olur. HP ve dayanıklılık basın. Ben 75 HP ile geziyordum ve bu gereksizdi. Bu yüzden canınız 30 civarı olursa ve dayanıklılık artarsa yetecektir. Ölmenizin sebebi can yani bunun yanında daha güçlü büyüler her zaman vardır oyunu keşfedin. 4 slot bana az geldi.

Liurnia'da buyucu ile zorlanirsiniz. Hybride gecin. 1 elinizde hizli bir kilic bir elinizde asa ile oynayin.

Açıkcası hangi bölgede bile olduğumu tam bilmiyorum haritanın çoğu bölgesini açtım gezerek gitmemem gereken yerlerdeyim büyük ihtimal.dediğiniz ejderhayı öldürmedim köprünün üzerindeki ejderha oluyor o dimi? 1 adet kısa hızlı kılıcım var onu sol elime mi almamı tavsiye edersiniz

Hocam zırhınız hafif ve büyücü iseniz genelde zırh hafif olur. HP ve dayanıklılık basın. Ben 75 HP ile geziyordum ve bu gereksizdi. Bu yüzden canınız 30 civarı olursa ve dayanıklılık artarsa yetecektir. Ölmenizin sebebi can yani bunun yanında daha güçlü büyüler her zaman vardır oyunu keşfedin. 4 slot bana az geldi.
Anladım çok teşekkür ederim cana biraz abanayım öyleyse en azından 20-25 olucak kadar.evet zırhım hala oyunun başındaki zırhım yeni ve bana uygun olan hiç zırh edinemedim hep ağır zırhlar düşüyor

Açıkcası hangi bölgede bile olduğumu tam bilmiyorum haritanın çoğu bölgesini açtım gezerek gitmemem gereken yerlerdeyim büyük ihtimal.dediğiniz ejderhayı öldürmedim köprünün üzerindeki ejderha oluyor o dimi? 1 adet kısa hızlı kılıcım var onu sol elime mi almamı tavsiye edersiniz
Direkt haritanizin SS'ini atar misiniz? Bir elinde gelismis kisa kilic, rapier veya katana tutmaya calis. Bleed efekti verebilenlerden olsun. Sag veya sol sana kalmis.

Koprunun oradaki ejderha degil, kalenin yanindaki ejderha.

Luinia yı geçmişim akademinin içerisine de girdim lakin burası benim için çok güçlü baş edemiyorum düşmanlarla

Luinia yı geçmişim akademinin içerisine de girdim lakin burası benim için çok güçlü baş edemiyorum düşmanlarla
Liurniadaki cogu mob'un buyu savunmasi cok yuksek. Elinizdeki buyuler ne ve silahlariniz ne? Rock Sling varsa Rock Sling buyusunu kullanin sadece. Diger buyuler bos olur.

Luinia yı geçmişim akademinin içerisine de girdim lakin burası benim için çok güçlü baş edemiyorum düşmanlarla.

Aslında güçlü değil fakat oradaki düşmanlar büyüye bir hayli dayanıklı maalesef, bir şekilde direk bossu kesmeye bakın. Zaten Rennala'yı kesince stat sıfırlayabiliyorsunuz. Ayrıca sadece int vermeyin, özellikle büyücü oynayacaksanız mind çok önemli, Vigor'u da bir 20-25 yapmaya bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı