Elden Ring'de ne yapmalıyım?

Elden Ring bir kişinin rehber olabileceği bir oyun değil maalesef. İçinde kaybolacağın bir oyun. En güzeli başlangıç için Youtube üzerinden rehberlere bakman. Burada ne yazılırsa, yazılsın pek bir şey anlayamazsın.

Elden Ring bir kişinin rehber olabileceği bir oyun değil maalesef. İçinde kaybolacağın bir oyun. En güzeli başlangıç için Youtube üzerinden rehberlere bakman. Burada ne yazılırsa, yazılsın pek bir şey anlayamazsın.
2 de bir video izlemekte istemiyorum ki, oyunu alırken hevesle aldım şuan tüm hevesim kırıldı cidden. Hiçbirşey söylemiyor oyun.

Oyuna yeni başladım, açık dünyaya geçtim boş boş geziyorum ne yapacağımı söylemiyor. Rehberim olacak birisi var mıdır?

Hocam şimdiden nereye gitmek için Google açacaksanız bu oyun size göre değil diyebilirim. Eğer iade şartlarını karşılıyorsa iade etmenizi öneririm.

2 de bir video izlemekte istemiyorum ki, oyunu alırken hevesle aldım şu an tüm hevesim kırıldı cidden. Hiçbir şey söylemiyor oyun.

Oyun nereye gitmeniz gerektiğini söylüyor hocam, siz dikkat etmemişsiniz.
Grace'ler ve NPC'ler size yön veriyor.

2 de bir video izlemekte istemiyorum ki, oyunu alırken hevesle aldım şuan tüm hevesim kırıldı cidden. Hiçbirşey söylemiyor oyun.
Site of Grace'lerden yayılan sarı ışıkları takip ederseniz ana hikayeyle ilgili ihtiyacınız olan yerlere yönlendiriyor sizi. Dünyanın kalanı ek tecrübe, item ve level kasabileceğiniz, keşif yapabileceğiniz yerler.

Hikayenin detaylarını anlamak içinse bulduğunuz itemlerin açıklamalarını okumanız, birleştirip sonuca varmanız lazım.

Boss olan ve zorluğu olan oyunları çok seviyorum, ama böyle 1000 lerce iten olunca karışık geliyor işte.. Aldım artık rastgele gezeceğim.

Site of Grace'lerden yayılan sarı ışıkları takip ederseniz ana hikayeyle ilgili ihtiyacınız olan yerlere yönlendiriyor sizi. Dünyanın kalanı ek tecrübe, item ve level kasabileceğiniz, keşif yapabileceğiniz yerler.

Hikayenin detaylarını anlamak içinse bulduğunuz itemlerin açıklamalarını okumanız, birleştirip sonuca varmanız lazım.
Flask ne işe yarıyor mesela hocam?

Flask SP ve ya EP ni yenilemek için kullandığın item.
Hızlı kullanıma atamayı bulamadım inventoryde, birde ok değiştirme seçeneğini bulamadım.

Şuanda sadece ana hikayenin götürdüğü yere götürüyorum. Nasıl gelişeceğim hakkımda hiçbir fikrim yok. Oyun zevk veriyor ama gelişmekte istiyorum.

Şuanda sadece ana hikayenin götürdüğü yere götürüyorum. Nasıl gelişeceğim hakkımda hiçbir fikrim yok. Oyun zevk veriyor ama gelişmekte istiyorum.

Mergit the feel Owen diye bir boss çıktı şuan şuanki durumum ile alt etmem imkansız bildiğimiz. Ne yapacağım?

Oyuna boşa para vermek üzdü şuan gerçekten..

Son düzenleme:
Hızlı kullanıma atamayı bulamadım inventoryde, birde ok değiştirme seçeneğini bulamadım.

Mergit the feel Owen diye bir boss çıktı şuan şuanki durumum ile alt etmem imkansız bildiğimiz. Ne yapacağım?

Oyuna boşa para vermek üzdü şuan gerçekten..
Direk boss savaşına girmek saçmalık hocam. Etrafı dolaşın biraz, yeni yerler keşfedin, kendinizi geliştirin.

Bu Souls oyunlarının olayı bu maalesef. Belirli bir güce ulaşsanız bile bossları çok zor, defalarca denemenizi gerektirecek. Size göre olmayabilir, ben de çok keyif almıyorum şahsen ölüp ölüp tekrar denemekten.

İade edebilir, veya çevreyi keşfederek level atlayıp silahlarınızı güçlendirip tekrar deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı