Elden Ring'e nasıl alışırım?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, indirimlerde Elden Ring almıştım hemen ama 1 saat oynadım ve zor geldiği için iade ettim ama souls olarak daha önce oynadığım Dead Cells veya Katana Zero zevk veriyordu. Sekiro da var kütüphanem de o da zorluyor. Sekiro en zoru diye Elden Ring ile başlamak istedim ama hem savaşmak zor hem de oyun yol göstermediği için zor. Fakat zorluğa aldırmadan bu şaheseri bitirmek istediğim için tekrar satın aldım oyunu bu oyuna veya bu türe nasıl alışırım?
Rehber izlemek mantıklı mı?

Rehber izlemek utanılıcak veya yapılmaması gereken bir şey değil. Oynadığın oyun cidden zor bi oyun ama açık dünya bir oyun ve açık dünyanın getirdiği avantajlara rehberlerden bak bence. Dünyada serbestçe gidebileceğin bazı yerlerde çok iyi rün kaynakları var. En azından başlangıçta oyuna ve mekaniklere alışana kadar işini kolaylaştırır.

Ayrıca oyunu bitirmek için oynama, karakterini geliştir, ana görev dışı mekanları gez ve keşfet. NPC görevlerini yapmaya çalış. Bunun için de rehberlere bakabilirsin çünkü NPC görevlerini bilmeyen birisi o görevi çok kolay atlayabilir.

@Emin Çıtak ın hazırladığı tam çözümün ilk bölümünü izle. Ne demek istediğimi anlayacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rehber izlemek mantıklı. Oyunda bilmediğim şeyleri rehberden öğrenmiştim. Pek tavsiye etmesemde oyuna kolay mod yükleyebilirsin. Ya da kolay modu kendin yapıp hasar alma ve hasar verme değerlerini kendin ayarlarsın.
Bence kolay mod yüklemesin. Oyunun verdiği tatmin olma duygusunu ortadan kaldırıyor.

Bence kolay mod yüklemesin. Oyunun verdiği tatmin olma duygusunu ortadan kaldırıyor.
Bende pek tavsiye etmiyorum ama zorlanmadan oynamak istiyorsa deneyebilir. Tatmin duygusunda haklısınız. Şu bossları zor da kesmek çok zevk veriyor.

Biraz ilerledikten sonra şu videoyu yapın. Silah geliştirmek aşırı basitleşiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası ben de bu oyunu alıp oynamak istiyorum. Ancak oyunun mekaniklerine ve dinamiklerine alışık olmadığımı düşünüyorum. Keza daha önce hiç souls oyunu oynamadım sanırım. Artık yaşımız da ilerlediği için reflekslerimiz de gençler gibi değil. :) Oyun hakkında güzel bir rehber olsa önce oradan bilgi alabilsek süper olurdu.​

@LuciFeriaNx Rehber izlemememi tavsiye etmemişlerdi bir önceki sorduğum zaman o yüzden tekrar danışmak istedim açıkçası. Önerdiğiniz şeyleri uygulayacağım teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı