ELEGOO Neptune 4 Tablası aşırı sallanıyor

3D yazıcı dünyasına hoş geldin. 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 noktaya kağıtla tek tur bakıp bırakıyorsan ondan olabilir, kağıtla bakarken arka arkaya dördüne de ayar gerekmeyene kadar yapman gerek, çünkü başlarda birini yapınca diğerlerinin ayarı da biraz bozulur. Herşeyin videolardaki gibi olmasını bekleme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:

4 noktaya kağıtla tek tur bakıp bırakıyorsan ondan olabilir, kağıtla bakarken arka arkaya dördüne de ayar gerekmeyene kadar yapman gerek, çünkü başlarda birini yapınca diğerlerinin ayarı da biraz bozulur. Her şeyin videolardaki gibi olmasını bekleme.

Sağ olasın hosbulduk. Pes etmek yok gün 3 kusursuz basku için uğraşıyorum.

1696068531101.png

Birebir uydum videoya ve sonuç boyle dalganmanın sebebi ne onu anlayamadım.

Son düzenleme:
Dümdüz bir şey olmasını bekleme, birbirlerine olabildiğince yakın olurlar en iyi durumda. Mavi renklern nozülden uzaklığı, sıcak renkler de yakınlığı gösteriyor. Bendekinin son ayardan sonraki hali bu, farklı ayarla farklı görsele sahip olur.

Eki Görüntüle 1962704

1696083646352.png

En son bunu yapabildim ve herhangi bir sorun gözükmüyor şu an sence baskı alınabilir mi?

4 noktaya kağıtla tek tur bakıp bırakıyorsan ondan olabilir, kağıtla bakarken arka arkaya dördüne de ayar gerekmeyene kadar yapman gerek, çünkü başlarda birini yapınca diğerlerinin ayarı da biraz bozulur. Her şeyin videolardaki gibi olmasını bekleme.

Videodaki her şeyi tıpatıp yapıyorum ama olmuyor anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Z offset ayarı sıfır mı yoksa tabla ayarından sonraki değer mi diye kontrol ettin mi? Firmware ile ilgili bir kusuru var, sıfır gözüküyorsa makineni kapatıp 30sn falan bekleyip açıp kontrol et.

Reddit'te konusu açılmış. Çözdüm sorunu şu an sorunu yok. Fakat sanırsam gerçekten üstüne düşüp tabla ayarını yaptım xyz küpündede bir sorun gözükmüyor. Sanırım sensöründe sorun veya yazılımında çünkü bir sorun yok ama programda öyle gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı