Elektrik faturasina vatandasin isyani

Boş konuşuyor. Biz çok duyduk bu lafları, seçim olsa efsunlanmış gibi gidip yine ampüle basacak. Gaziantep'i Suriyeliler bastığında su faturalarında çılgınca bir artış oldu. Herkes su faturalarıyla belediye Suriyelilerin masraflarını bizden kesiyor, diyordu. Suriyeli zenginler yüzünden talep artınca ev fiyatları patladı. Suriyeli fakirler yüzünden işçilik çok çok ucuzladı. Milletin anası ağladı ve o seçim bilin bakalım kim kazandı Antep'te? Tabi ki ampül.

İki Kuran sallar, bir Allah der, PKK'ya 123902419024 bombardımanda 21414141241525 terörist öldürülür. Birazda bayrak... Az Fetonda katalım. Oh! Mis gibi iktidar. Yanisi bunlar boş insanlar ciddiye almayın. Yine gidip ampüle basacaklar. 16 yılda adamların ruhlarını çözdük. Ben bu seçim oy kullanmayacağım cehennemin dibine kadar yolu var. Zaten batmışız.
 
Son düzenleme:
Şu anki durum zaten öyle, "ülke batsın umrumda değil ama benim partim kazansın" anlayışı geçerli. Sonra da "koyduk mu" diye bağırarak coşuyorlar.
Cebinde ekmek almaya para bulamayanlar kendine uçak alanları savunuyor. Durum üzücü. Ancak intermette "ne kadar doğrudur bilmem" AKP'nin yerel seçimlerde alacağı oy sayısının düştüğünü gördüm. Bazı kişiler iş işten geçince anlıyor.

Ancak kendimce iş AKP gidince bitmiyor. Adamlar giderken derin bir ekonomik kriz bırakabilir ki bence bırakırlar
 
Bütün ülke kesimhane deki koyunlar gibi kesilmeyi bekliyoruz. Kesim sırası gelipte mevzuya uyananlarda böyle meeliyo.
Ülke resmen komedi gibi ama dışardan izleyene. Bizim gibi içerisinde yaşayanlara kara komedi.
 
Durumumuz gercekten cok vahim gunduz evde birtek buzdolabi calisiyor. Aksam 7 den gece en fazla 1 e kadar pc tv vs. Calisiyor 130 tl gibi bir fatura ? Boyle duzene... :)
 
Kesinlikle birtek elektrik olsa basimizin gozumuzun uzerine ama, inceyi yakaladiginiz gibi ; bizi duzen duzene :)))
 
100 TL tüket ve 200 TL öde güzel iş. Hala da alkışlar kesilmiyor:dikkatli:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bu ülkenin işi zor.
 
Bu dedigimiz sey zaten 6 7 yildir vardi :) ve epey fazlaydi detaylar eklenince faturalara insanlarin sesi cikmaya basladi fakat nedense dediginiz gibi hala alkislar durmuyor. Biri bisey dersede zaten ya vatan haini ya terorist ya fetocu vs. Oluyorsunuz bir anda. Cok garip bir zamandayiz gercekten.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı