Elektrik yok mu olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum bu seni hiç ilgilendirmez. Senin için saçma başka insanlar için mantıklı. Rahat bırakın da laik olalım değil mi? İnsanların inançlarına saygı duy ilk önce.
İnsanlar değil, devletler laik olur. Ayrıca insanların inandığı dine değil, inanma hürriyetine saygı duyarım çünkü beni cehennemlik olarak tanımlıyor Tanrı.

Olacağını sanmam olursa önümüzdeki 40 yıl falan olmaz HZ. Muhammed ümmetin ömrü 1500 yılı çok geçmez diyor bir hadiste tabii bu net değil.

Arkadaşlar lütfen bir birimizin düşüncelere saygı duyalım. Sen öyle yorumlarsın, biz böyle yorumlarız ama birbirimizi üzmeye değmez. Yorumunu bıraksın gitsin, ama benim yoruma da karşı gelip etiket yapan adama da saygı duymam!

Gerçekten şu videodan sonra ciddiye alabiliyor musunuz bu kanalları?
Eki Görüntüle 653051

Aslında video doğru. Bu video sayesinde ücretsiz bir şekilde kabeye gidip ihrama girdim, şeytan taşladım, tavaf ettim. Saolsun çok yardımcı oldu video. Bu arada 2020 yılında kabeye gitmek için para verende ne bileyim. (!)

Az kaldı, hissediyorum, başlık değişmiş;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı