Elektrikli araba önerisi

Bütçeniz nedir?

Gerçi şehirler arası gezmek için Taycan, EQE veya EQS, e-Tron gibi biraz daha lüks araçlar daha iyi olacaktır.

Dediğiniz araçların menzilleri pek şehirler arası yolculuk için uygun değil, hele ki i3'ün.

Eğer bugünlerde 1.3-1.4m ve üstünde bütçeniz yoksa bence elektriğe pek girişmeyin. Tabii bunları sıfır araçlar için söylüyorum ama ikinci elde de fiyatlar sıfıra hep yakın oluyor.

Hocam Fiat 500E'ye bakın derim. Çoğu kez kiraladım ve kullandım. Gerçekten şehir içi mükemmel bir deneyim. Ayrıca görüntüsü i3 gibi değil daha yenilikçi ve hoş duruyor bence.

Dediğiniz araçların menzilleri pek şehirler arası yolculuk için uygun değil, hele ki i3'ün.

Eğer bugünlerde 1.3-1.4m ve üstünde bütçeniz yoksa bence elektriğe pek girişmeyin. Tabii bunları sıfır araçlar için söylüyorum ama ikinci elde de fiyatlar sıfıra hep yakın oluyor.

Kış ayında dediğiniz arabaların kış lastiği takınca menzili düşüyor isterse 100 milyonluk elektrikli araba olsun kış lastiğine bakar.

Hocam Fiat 500E'ye bakın derim. Çoğu kez kiraladım ve kullandım. Gerçekten şehir içi mükemmel bir deneyim. Ayrıca görüntüsü i3 gibi değil daha yenilikçi ve hoş duruyor bence.

Şimdi kış ayı da geliyor kış lastiği taktık diyelim menzil bir tık düşüyor.

@286313 çünkü amcamda TOGG var kış lastiği takmıştı menzil istediği çıkaramamıştı iş yerinden evine evinden iş yerine.

Kış ayında dediğiniz arabaların kış lastiği takınca menzili düşüyor isterse 100 milyonluk elektrikli araba olsun kış lastiğine bakar.

Şimdi kış ayı da geliyor kış lastiği taktık diyelim menzil bir tık düşüyor.

@286313 çünkü amcamda TOGG var kış lastiği takmıştı menzil istediği çıkaramamıştı iş yerinden evine evinden iş yerine.
Hocam Fiat 500e şehir içi 500 şehir dışı ise 320 km menzili var gösteriyor.

Zaten elektrikli araba almayı düşünüyorsanız kış ayı menziliniz her türlü düşecek hocam.

@hKimera çünkü amcamda TOGG var kış lastiği takmıştı menzil istediği çıkaramamıştı iş yerinden evine evinden iş yerine.
Bu mesajınıza gerçekten güldüm. Size şu mesajımı göstermem gerekiyor o halde:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı