Elektrikli bisiklet alınır mı?

125cc motor parasına 3000w motor geliyor eğer diyorsanız 1500w bana yeter sizin tercihiniz 3000w'lık motora sağlam bir beyin takarsınız 100-120 görürsünüz her türlü 50cc'den daha hızlı.

Onu da düşündüm. Aslında en mantıklısı o gibi. O da uğraş istiyor. Ayrıca her kadro her kit'e uymayabiliyor. Benim gibi hiç bisikleti olmayan biri için uyumsuz bisiklet almak da istemem. Ama düşüneceğim bir seçenek. Teşekkürler.
Alba kit al, onlara bisikletini soylersen uyup uymayacagini soyluyorlar. Olmazsa onden motorlu alabilirsin onlar hep uyuyor.

Benim evin önündeki bisikletçi teknik servis görünüyor alba kitler için gittiğimde sorayım bakalım..
Sen kendine bisikletçiyim diyorsan Alba'nın sattığı Bafang kitlerden alma bence. Pilli bisikletin sattığı Tongsheng kitler daha iyi olacak.
Bafang kitlerde tork sensörü yerine kadans sensörü var.
Tongshenglerdeki tork sensörü pedala uyguladığın kuvvetle orantılı destekliyor. Böylelikle kendini superman gibi hissediyormuşsun. Daha doğalmış yani.
Ben firmayla konuştum. Şu an ellerinde 750w kit varmış. Özel sipariş oluşturuyorlarmış. 1000w Tongsheng kitler sadece ön inceleme amaçlı dağıtılmış. Henüz daha üretime girmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı