3000w motor ile 70-80 km hız yapıyorlar. 1500w ile 50km hız.Hocam 125cc motor parasına alacağınız elektrikli bisikletler 50cc motordan daha hızlı.![]()
Alba kit al, onlara bisikletini soylersen uyup uymayacagini soyluyorlar. Olmazsa onden motorlu alabilirsin onlar hep uyuyor.Onu da düşündüm. Aslında en mantıklısı o gibi. O da uğraş istiyor. Ayrıca her kadro her kit'e uymayabiliyor. Benim gibi hiç bisikleti olmayan biri için uyumsuz bisiklet almak da istemem. Ama düşüneceğim bir seçenek. Teşekkürler.
Uyar gibi gözüküyor. Orta göbek ölçüsü önemli.sedona 321 via ya bu kitler uyar mı?
Sen kendine bisikletçiyim diyorsan Alba'nın sattığı Bafang kitlerden alma bence. Pilli bisikletin sattığı Tongsheng kitler daha iyi olacak.Benim evin önündeki bisikletçi teknik servis görünüyor alba kitler için gittiğimde sorayım bakalım..
İnan 2 ay önce muhabbeti geçti. Beter ettiler. Ben de farkındayım 70k çin malı dandik şasi üzerine dandik motora verilmeyeceğini. Yapacağı 50km hız epi topu.Hocam gereksiz ya. Alacaksan adam gibi motor al bin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.