Elektrikli Bisiklet Yapımı (Proje)

Neden boşa dönsün ki? Arabalar da önden çekişli onlar boşa dönmüyor. Hem önden çekişli olması daha iyi zorlandığında patanaja düşer.
Arabanın grenajı ile bisikletinkini bir tutamazsın sen hiç önden çekişli motosiklet gördün mü?

Son düzenleme:
Gördüm. Babam 40 yıl önce buna benze bir bisiklet almış.
726.jpg

Yani öne koymayım mı diyorsunuz?

İyi akşamlar arkadaşlar. Motoru hazırladım düzenek tamam ama maalesef kaynak tutmuyor. Kaynağı yapıyorum motoru bıraktığımda geri kırılıyor hiç tutmuyor.

Tekrar deneyeceğim arkadaşlar aklımda başka fikirler var pes etmek yok. Bobinde de aynı şey olmuştu başarmıştım.

Şöyle söyleyim matkabın motoru insanı taşımak için çok yetersiz. Bu yüzden de matkap motoru değil de HUB motor kullanmayı düşünüyorum. Elime bir tane HUB motor geçti. Ufak bir sorunu varmış onu çözdükten sonra montaja başlayacağım.

Proje iptal arkadaşlar. Matkap motoru ile başaramadım. Hub motoru da beyin olmadığı için çalıştıramadım. İmkanlar yetersiz elden ne gelir?

2000 watt elektrikli bisiklet motoru tak arka tekere CUB modellerin motorunu sıkıştır 6 tane 14 ah akü Bide tak 5000 lik beyin 90 ı devirirsin şakam yok denenmiştir :D

bütcen olmadıını şimdi gördüm 2. el hurda elektrikli bisiklet al 150 tl motorunu ve beynini bisiklete tak ama onların tekerleri kücüktür bi süre kullan sonra 2500 lük beyin tak 200 küsür tl proje tamamlanmıstır :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı