Elektro gitar amfi olmama sorunu

kapalıyız

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2018
Mesajlar
729
Çözümler
2
Yer
Dünya
Merhaba daha önceden elektro gitar alma konuları açmıştım. Bugün itibari ile gitarım geldi fakat daha elimde kablo falan yok. İyi bir amfi almak için yazı bekliyorum. Şuanda PC'yi amfi olarak kullanmam için ne yapmam lazım? Şimdiden çok teşekkürler.
 
Guitar Rig 5 veya Amplitube kullanmanız gerekiyor. Sesin gecikmesini önlemeniz için de ASIO4ALL adlı programı indirmenizi tavsiye ederim.
 
Bir adet gitar kablosu ve 6,75 to 3,5mm dönüştürücü kullanmanız yetiyor evet. Yalnız çok iyi bir sonuç beklemeyin, özellikle dip gürültüsünden çok rahatsız olabilirsiniz.
Çok sorun değil. Bir süre idare etsin beni yeterli olur. Sonrasında zaten amfi için tavsiyelerinizi alacağım🙂
 
Evinde iyi kötü bir müzik seti varsa AUX İN girişini gitara bağlayabilirsin. Ama elbet drive olmaz. Onun dışında bilgisayarın hat girişi kısmına dönüştürücü ile takıp programlarla ses alabilirsin. ASİO 4 kullanman lazım gecikme olmaması için. Ama her ses işlemcisi ASİO 4 desteklemiyor. Kolay gelsin:)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı