Elektro gitar mı yoksa monitör mü?

OzziX_0

Decapat
Daha fazla  
Bu yaz monitör almak istiyordum fakat elektro gitar alıp öğrenmek istiyorum ama ikisini de alamam seneye üniversite sınavına gireceğim. O yüzden PC başında çok olmayacağım şu an bir monitörüm var şu an bana yetiyor 18 inch ama sıkıntı çıkarmıyor. Elektro gitar da ibanez GRG170DX almak istiyorum siz olsanız ne tercih ederdiniz?

Bu yaz monitör almak istiyordum fakat elektro gitar alıp öğrenmek istiyorum ama ikisini de alamam seneye üniversite sınavına gireceğim. O yüzden PC başında çok olmayacağım şu an bir monitörüm var şu an bana yetiyor 18 inch ama sıkıntı çıkarmıyor. Elektro gitar da ibanez GRG170DX almak istiyorum siz olsanız ne tercih ederdiniz?

Temizinden bir 24" monitör çek bence gitar heveslik bende aldım odada asılı yatıyor. Ama bu yaz okulda kurs varsa gideceğim :D

Gitar mı Monitör mü bambaşka dünyaların bambaşka parçaları :D. Monitörüm var idare ediyorum diyorsun e ozaman gitar al. Hem üniversiteye hazırlanıcakmışsın. Ben böyle bir ikilemde kalsam gitar derdim.

Hocam bunlar çok ayrı sorular. Gitar zor ve uzun bir süreç size nacizane önerim monitör aldıktan sonra bir gitar almanız yönünde olucaktır. En azından gitara ara vermeden devam etmeniz gerekiyor.

Ibanez GRG170DX almak istiyorum.
Başlangıç olarak çok yeterli bir gitar olduğunu düşünüyorum. Yanına bir de Focusrite ses arayüzü aldın mı, pedal veya amfi derdin de kalmaz. Hevesin varsa, sıkı çalışma ile kendine çok güzel bir hobi edinmiş olursun. Rock/metal türevleri dinlemiyorsan, hevesin veya çalmak için bir motivasyonun da olmayacağı için, bir süre sonra sıkılabilirsin. Sonra bir çok "Heves edip alıyorsun, bir süre sonra çalamayıp, sıkılıp bırakıyorsun!"culardan olabilirsin.

Kim istemez ki şunu baştan sona çalmayı 🙂 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl bir çelişkidir bu hocam.

Başlangıç olarak çok yeterli bir gitar olduğunu düşünüyorum. Yanına bir de Focusrite ses arayüzü aldın mı, pedal veya amfi derdin de kalmaz. Hevesin varsa, sıkı çalışma ile kendine çok güzel bir hobi edinmiş olursun. Rock/metal türevleri dinlemiyorsan, hevesin veya çalmak için bir motivasyonun da olmayacağı için, bir süre sonra sıkılabilirsin. Sonra bir çok "Heves edip alıyorsun, bir süre sonra çalamayıp, sıkılıp bırakıyorsun!"culardan olabilirsin.

Kim istemez ki şunu baştan sona çalmayı 🙂 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rock/Metal türlerini çok severim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı