Elektro Gitar Model Önerisi

onbasisancar

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba dostlar.
Klasik gitar maceramdan sonra ilk defa elektro gitar almak istiyorum.
Bütçem 2-3 bin lira arası.

Ben şöyle bir model buldum.

Bu modeli seçme nedenlerim kendimce şöyle;
-H-S-S manyetik dizilimi.
-Marka bilinirliği
-Floyd Rose

Bu model hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz?

Güzel gitar ama Neden FR köprü istiyorsunuz? Eğer Steve Vai gibi figürler hoşunuza gidiyor ve bunun için ihtiyacınız varsa ok. Diğer türlü elektro gitarda çok önemli olan bend tekniğinizi törpüleyecek ve sustainden, entonansa, ton kararlığına kadar sürü ile sorun yaratacak. Siz bilirsiniz.

Güzel gitar ama Neden FR köprü istiyorsunuz? Eğer Steve Vai gibi figürler hoşunuza gidiyor ve bunun için ihtiyacınız varsa ok. Diğer türlü elektro gitarda çok önemli olan bend tekniğinizi törpüleyecek ve sustainden, entonansa, ton kararlığına kadar sürü ile sorun yaratacak. Siz bilirsiniz.
H-S-S dizimli güzel bir gitar önerebilir misiniz bu fiyat bandında?

Gitar güzel. İkinci el almayı düşünürseniz bunun benzerinin sabit köprülüsü var, FR sizin için bir gereklilik değilse düşünülebilir.
FR bir gereklilik değil benim için. Hala araştırma içerisindeyim ikinci ele hiç sıcak bakmıyorum. Gerekirse üstüne ekler sıfırını alabilirim. Teşekkür ederim bütün yorumlar için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı