Elektro Gitar Nasıldır?

BarbarFedai

Hectopat
Yer
Denizli/Merkezefendi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar öncelikle şu aralar akustik gitar çalmaya kursuna gitmeye başladım. Aslında akustik başlamamın sebebi önceden ailemde kullanılması nedeniyle masrafsız olmasıydı. Genellikle rock müzik dinlediğim için elektro gitardan sevdiğim şarkıları çalmak istiyorum. Fiyat olarak amfi dahil ne kadar maliyeti olur? Alan gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alan gerekli değil. En fazla 2 metrekare alan yeterli olur. İnternetten ikinci el fiyatlarına bir bak derim. Garaj yaz. Oraya bir bak. Amatör müzisyenler için gitar ve amfi önerisi yaz illaki bulursun. Benim zamanımda amatör gitar olarak herkes cort X2 ile başlardı. Şimdi tarih olmuştur.

Amfinin ses gücüne göre değişir kapladigi alan. Bütçenizi belirtirseniz önerilerde bulunabiliriz. Alacağın gitarı da bence denemeden almamani tavsiye ederim.
Şuan akustikteyim. Fazla araştırmadım ama yine de teşekkürler. Bütçe sadece gitara 500-800 arası olur diye tahmin ediyorum. Bu arada kulaklığa sesi verebiliyor mu herhangi bir aygıt ile ?

Amfi modeline göre değişiyor. Bazı amfilerde direk kulaklık çıkışı oluyor ve hiçbir aygıt kullanmadan kulaklığa ses verebiliyor. Blackstar'ın "ID CORE 10" modelinde var mesela. Giriş seviyesi bir amfi ama clean tonları güzel.
Edit: distortion tonları arayan biriyseniz kesinlikle uzak durun. Ama dediğim gibi clean tonları güzel. Gitarıda o fiyata ikinci el almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı