Elektro gitara başlangıç için Squier Affinity Strat HSS uygun mu?

Guapover0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler.
Gitar hakkında bir bilgim yok ama elektro gitara başlamak istiyorum. Başlangıç olarak araştırırken strat ilgimi çekti sert ses olarak çok sevmiyorum o yüzden stratocaster baktım. Öneri olarak paranız varsa kesin affinity alın diye gördüm diğerleri ucuzlar sesi iyi değilmiş. Set baktım çünkü çok ekipman bilgim yok ve fiyat olarak galiba yakın yine fiyatı. HSS olarak baktım.

Sizce bu set güzel mi, başlangıç için uygun mu ve fiyat olarak iyi mi?

Squier Affinity strat HSS

Okuduğunuz için teşekkürler.

Bütçeniz uygunsa güzel bir set. Sizin için uygun. Alabilirsiniz.

Teşekkür ederim
Fiyatlar hakkında hiç bilgim olmadığı için fiyat uygun mudur yerel dükkanlarda da aynı mıdır sizce?

Squier Aff. Strat w/Mustang Micro
Böyle bir setle de karşılaştım evde çalacağım için kulaklıkla bu daha mı iyi olur kursa gidersem sıkıntısı olur mu?

Fiyat olarak bakınca uygun geldi ekipmanlarına göre kulaklığı da kaliteli galiba bende de kulaklık var ama o kadar kaliteli değil oyun amaçlı. Yoksa normal amfiye kulaklık bağlayıp kullanmak mı daha mantıklı biri ton kalite olarak Mustang Micro'nun daha çok imkanı var demiş ama emin olamadım.

Son düzenleme:

hocam bunlara da bakabilirsiniz daha uyguna denk geliyor

Gitar hakkında bir bilgim yok ama elektro gitara başlamak istiyorum. Başlangıç olarak araştırırken strat ilgimi çekti sert ses olarak çok sevmiyorum o yüzden stratocaster baktım. Öneri olarak paranız varsa kesin affinity alın diye gördüm diğerleri ucuzlar sesi iyi değilmiş. Set baktım çünkü çok ekipman bilgim yok ve fiyat olarak galiba yakın yine fiyatı. HSS olarak baktım.

İmkanın varsa illa squier olsu diyorsan vibe serisi satın al..
Bunu daha yeni squier affinitiy gitar almış biri olarak söylüyorum affinitiy serisinin işciliği, kalitesi markasız çin gitarlarından 1 tık daha iyi ve parasını hak etmiyor artık.
Benim tavsiyem .....

İmkanın varsa illa Squier olsu diyorsan vibe serisi satın al.
Bunu daha yeni Squier affinitiy gitar almış biri olarak söylüyorum affinitiy serisinin işciliği, kalitesi markasız Çin gitarlarından 1 tık daha iyi ve parasını hak etmiyor artık.
Benim tavsiyem...

Vibe serisi bütcemi aşıyor.
Donner markasını ilk defa gördüm bir fikrim yok ama internette hep affinity övgüsü var gördüğüm kadarıyla daha güvenilir geldi.
Teşekkür ederim önerin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı