4bdulkadir
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Memur
Herkese merhaba, yakın zamanda ikinci el 12 Bin TL'ye Yamaha Pacifica 120H aldım akabinde Behringer UMC204HD ses kartını, kulaklık olarak Mackie MC-100 gitar kablo bağlantısı için Planet Waves D'Addario gitar kablosu aldım ve Reaper üzerinden Guitar Rig7 pluginleri ile çalıyorum. Aslında bu süreçte beni tamamen yöneten Gemini yapay zekası oldu. Eğitim konusunda da Justinguitar kurslarını takip etmemi söyledi biraz yönlendirmelerimle ders falan veriyor ama bu süreçte çok fazla yapay zekaya bağlı kaldığım ve etrafımda da danışabileceğim tecrübeli bir kimse olmayınca buraya bir konu açmayı istedim. Ben biraz daha solo, riff çalmak istiyorum ama temelimde sağlam olsun istiyorum öyle iki üç şarkı çalıp sıkılıp bırakmaktan ziyade biraz daha komplike olması gereken şekilde öğrenirsem daha iyi olacağı kanaatindeyim. Bu süreçte bana verebileceğiniz öneriler ve en önemlisi şu kursa başla şunları takip et veya bunları yapma vb. telkinlerde bulunursanız çok memnun olurum. Burada değerli yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum. Aldığım ekipmanlar hakkında da yorumlarsanız sevinirim nerede hata yaptım ne alabilirdim? Bilmek bana tecrübe olacaktır. Tekrardan okuyup değerli vaktini ayıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: