Ders alarak başlayın, hocanız sizi yönlendirir.Elektrogitar için nasıl çalışmam lazım? Nelere, nasıl ve ne kadar çalışmalıyım? Önereceğiniz çalışma programı var mı?
Hocam galba geçen konuma cevap vermiştiniz bana. Bana amfi uygulaması önerebilirmisiniz? Şu anda Stl tones kullanıyorum ama nadIR kullansam bile seste çok bozukluk vardı.Ders alarak başlayın, hocanız sizi yönlendirir.
Kimin ne yetkinliğe sahip olduğunu, mevzuat bilip bilmediğini bilmeden kimseden tavsiye istemeyin. Hatalı verilecek tavsiyeler size boşa zaman harcatacağı gibi yanlış süreçler başlatabilir.
Hocayla bu dönem başlayacağız. Ben ilk 3 hafta çalıştım ama bazı yerlerde eksikliklerim var. Önerebileceğiniz antrenman ve ya bir alıştırma varmı?Öncelikle temel teknikleri hocadan öğrenmeni öneririm bir kere alışınca düzeltmesi zor oluyor. Sonrasında kulaktan şarkı çıkarmaya çalışa çalışa, sevdiğin şarkılara çalışa çalışa, müziği araştıra araştıra kendiliğinden gelişeceksin zaten. Eğer ki diyorsan ben hocayla devam edeceğim hep, işte o zaman sadece hocanla yetinme kendine daha fazla şey kat. Müzikte heh tamam öğrendim gibi olay yok, çok okyanus bir alan. He söylemeyi unuttum egzersizleri ihmal etme.
Amfi kullanın. Ses kartları sizin seviyenize ve sürecinize uygun değildir.Hocam galba geçen konuma cevap vermiştiniz bana. Bana amfi uygulaması önerebilirmisiniz? Şu anda Stl tones kullanıyorum ama nadIR kullansam bile seste çok bozukluk vardı.
Öncelikle düzgün tutuş ve duruş.Hocayla bu dönem başlayacağız. Ben ilk 3 hafta çalıştım ama bazı yerlerde eksikliklerim var. Önerebileceğiniz antrenman ve ya bir alıştırma varmı?
Hocam ama ses kartı aldım. Amfiye nasıl para vereyim?Amfi kullanın. Ses kartları sizin seviyenize ve sürecinize uygun değildir.
Öncelikle düzgün tutuş ve duruş.
Hocam ama ses kartı aldım. Amfiye nasıl para vereyim?
Ses kartı daha ucuz ve çoğu tonu alabilirim diye almıştım.
Hocam ne yapmam lazım? Benim şu anda ses kartını satıp amfimi almalıyım?
- Sizin seviyenize göre olan amfiler, ses kartından daha pahalı değildir.
- Çoğu ton mu? Çalamadığınız şeyin tonu da olmaz. O tip şeylerin yeri zamanı değil. En az 2 sene civarlarında doğru sesler üretebileceksiniz.
- Gitar çalmak ile ilgisi olmayan çok fazla sorun ile uğraşacaksınız ve bahsettiğiniz "tonlar" ile çalmanız bu aşamada sizin gelişiminizi sabote edecek. Önce gitar çalmayı ve temiz sesler çıkarmayı öğrenmeniz gerekir.
Kolay gelsin.
Hocam izninizle birşey soracaktım. Ben manyetiğin yanlarında bulunan siyah bantları biraz kestim. Arkadaşlarım sıkıntı olur dediler. Yeniden bantlamayı denesek tutarmı ve ya kesildikten sonra seste bozulma yaparmı?
- Sizin seviyenize göre olan amfiler, ses kartından daha pahalı değildir.
- Çoğu ton mu? Çalamadığınız şeyin tonu da olmaz. O tip şeylerin yeri zamanı değil. En az 2 sene civarlarında doğru sesler üretebileceksiniz.
- Gitar çalmak ile ilgisi olmayan çok fazla sorun ile uğraşacaksınız ve bahsettiğiniz "tonlar" ile çalmanız bu aşamada sizin gelişiminizi sabote edecek. Önce gitar çalmayı ve temiz sesler çıkarmayı öğrenmeniz gerekir.
Kolay gelsin.
O bantlar kesilmez. Bobinlerde oluşacak korozyonu önlerler. Evet, korozyon seste bozulmaya sebep olacaktır.HHocam izninizle birşey soracaktım. Ben manyetiğin yanlarında bulunan siyah bantları biraz kestim. Arkadaşlarım sıkıntı olur dediler. Yeniden bantlamayı denesek tutarmı ve ya kesildikten sonra seste bozulma yaparmı?
Hocam test ettim seste bir problem yok. Zaten hepsini kesmedim. Yinede değiştirmelimiyim?O bantlar kesilmez. Bobinlerde oluşacak korozyonu önlerler. Evet, korozyon seste bozulmaya sebep olacaktır.
Yani bantların çoğu yerinde duruyor. Normal bi bantla tutturabilirmiyim yeniden?O bantlar kesilmez. Bobinlerde oluşacak korozyonu önlerler. Evet, korozyon seste bozulmaya sebep olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.