Elektronik ehliyet sınav başvurusu nasıl kontrol edilir?

Swinz

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Elektronik ehliyet sınav başvurusunu kurs yapıyor evet ama biz kursun başvuru yaptığına nereden bakabiliyoruz? Başvuru tarihleri ayın 1-10 arasında ama kursum bana elektronik sınava gireceksin diye bir şey söylemedi. Buna bakabileceğim bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, öncelikle e sınav için bir ücret ödemen lazım ödendiği zaman başvurun kabul edilir geri kalan işleri ehliyet kursundan öğrenmen lazım sana e sınav için gireceğin yer için kağıt verecekler yani kısacası ehliyet kursunla bağlantı içinde olmalısın

Bazı ehliyet kurlsarında toplam alınan ücret kapsamında e sınav ücreti dahil oluyor o zamanda ehliyet kursları yatırıyor parayı ama bazılarındada kişi e sınav ücretini ödemek zorunda yani ben ehliyet kursunuzu bilmediğim için en iyisi kursunuzla iletişime geçin onlar daha çok yardımcı olacakalrdır.

Bazı ehliyet kurlsarında toplam alınan ücret kapsamında e sınav ücreti dahil oluyor o zamanda ehliyet kursları yatırıyor parayı ama bazılarındada kişi e sınav ücretini ödemek zorunda yani ben ehliyet kursunuzu bilmediğim için en iyisi kursunuzla iletişime geçin onlar daha çok yardımcı olacakalrdır.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı